Philips Hue Wellness

Tafellamp met draadloze dimmer

Breng sfeer, rust en gezelligheid in huis met de Philips Hue Wellness tafellamp. De lamp is niet alleen decoratief, ze helpt je ook heerlijk te relaxen. Dat doet ze met de meegeleverde Philips Hue white ambiance lamp, een energiezuinige led-lamp met meer dan 50.000 tinten wit licht. Aangepast aan het moment van de dag en met lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten.

Sfeermaker in huis.

Decoratief en functioneel.Strak ontwerp, natuurlijke uitstraling.

Eindeloze mogelijkheden.

De combinatie van geglazuurd glas met gelakt hout geeft de Philips Hue Wellness tafellamp zowel een strakke als natuurlijke uitstraling. Met de schakelaar op de stroomkabel bedien je de Hue Wellness als een gewone tafellamp. Maar ze kan méér. Of je ze nu gebruikt als tafellamp of als het neusje van de zalm in lichtautomatisering.

Philips Hue White Ambiance

Slimme, energiezuinige led-verlichting.

Philips Hue Wellness bevat een energiezuinige led-lamp: de Hue White Ambiance. Met die lamp maak je van je dagelijkse activiteiten momenten om van te genieten. Licht beïnvloedt immers onze stemming, gedrag, alertheid en routines.
Van warmwit tot koelwit licht.

Creëer je eigen sfeer.

Philips Hue White Ambiance verlichting verspreidt niet alleen een zachte, warme gloed. Ze kan ook helder en koel wit daglicht weergeven. Met meer dan 50.000 tinten wit licht kan ze zich perfect aanpassen aan de sfeer die je voor ogen hebt en het moment van de dag en de seizoenen. Van het helderwitte licht in de lente tot het warmwitte licht van de zomerzon en het ijskoude daglicht van de winter.Creëer de juiste sfeer voor elk moment.

Lichtrecepten.

Philips Hue White Ambiance bevat lichtrecepten voor al je dagelijkse activiteiten. Aangepast licht dus om beter te ontwaken, energieker te zijn, om te ontspannen, te lezen of om je beter te concentreren.
Altijd het meest geschikte licht

bij je dagelijkse activiteiten.


Helderwit licht.

Concentratie.

Blijf geconcentreerd met helderwit licht. Dat is de beste manier om dingen snel en efficiënt te doen, zonder afgeleid te worden. Of je nu studeert voor een examen, thuis werkt of de perfecte outfit zoekt.


Koel, helderwit daglicht.

Energieboost.

Sla die ochtendkoffie maar over en begin opgewekt aan je dag met koel, helderwit daglicht, de perfecte energieboost voor lichaam en geest. Ideaal voor een vliegende start of om je energieniveau op te krikken.De beste instelling om te

lezen.

Ga volledig op in je favoriete romans. Philips Hue geeft je het juiste witte licht om urenlang te lezen.


Ontspannend wit licht.

Relaxen.

Ontspan onder de zachte gloed van wit licht voor een perfecte afsluiting van de dag. Ontspannend wit licht helpt je 's avonds de dingen van je af te zetten en 's nachts beter te slapen.Beter slapen,
natuurlijker ontwaken.

Philips Hue helpt je om de dag met een fris gevoel te beginnen. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker en geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt en niet door het schelle geluid van een wekker. 's Avonds helpt rustgevend warmwit licht om te ontspannen en beter te slapen.


Eenvoudige draadloze bediening.

Philips Hue dimmer.

Met de meegeleverde Philips Hue dimmer regel je het licht van de Hue Wellner tafellamp vanop afstand. Geniet op elk moment van de dag van het perfecte lichtrecept. Druk op de aan-knop om door de vier verschillende lichtscènes te bladeren, of verhoog of verlaag de lichtsterkte.

Afstandsbediening of muurbevestiging.

De Philips Hue dimmer werkt op batterij en is draadloos. Gebruik hem als afstandsbediening of bevestig hem als lichtschakelaar aan de muur met de meegeleverde plakstrip of schroeven.

Haal méér uit Philips Hue.

Met de Philips Hue White Ambiance lamp en de meegeleverde draadloze dimmer kan je de Hue Wellner tafellamp zowel dimmen als lichtrecepten laten weergeven, met warm of koel wit licht en zowat alle gradaties ertussen. Dat kan je ook en met nog veel meer mogelijkheden met de Philips Hue app.

Philips Hue app.

Met de Philips Hue app kan je wel 50 Hue lampen tegelijk vanop afstand bedienen en timers, meldingen, wekkers, lichtvoorkeuren en nog veel meer instellen. Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone, iPad en Apple Watch waarmee je je woning kan automatiseren. Schakel bijvoorbeeld de lichten en verwarming uit als je vertrekt. En weer aan een half uurtje voor je thuiskomt.

Stembediening.

Siri.

Vraag Siri om je lampen aan te steken zonder dat je ook maar één knop hoeft aan te raken.

Lichtschema's.

Slimme verlichting.

Gebruik de Hue app om je verlichting eenvoudig te automatiseren.

Lichtschema's.

Met de schemafunctie van de Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Zo kan je de lampen instellen op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dankzij de Hue app hoef je je ook nooit meer zorgen te maken of je de lampen hebt aangelaten: je kan je verlichting vanop afstand bedienen, het licht op verschillende tijdstippen in andere kamers inschakelen of 's avonds geleidelijk uitschakelen.

Het kloppend hart van Hue: Philips Hue Bridge

Om je verlichting te bedienen met de Philips Hue app en met Siri sluit je een Philips Hue Bridge (los te koop) eenvoudig aan op je internetmodem. De Bridge maakt vervolgens draadloos via je WiFi-netwerk verbinding met je Hue lampen en de Hue app.

Sergio Herman borden Surface for Serax Indi Grey