Philips Hue Go

Met Philips Hue Go breng je sfeer in en rond het huis, want deze coole tafellamp werkt ook op batterij. Van fel tot gedimd licht en van wit licht tot wel 16 miljoen kleurtinten, volgens je stemming van het moment of op het ritme van je tv, muziek of games. Je kan Hue Go direct bedienen met de geïntegreerde toets en Bluetooth. En als je hem aansluit op je Philips Hue slimme verlichting kan je 'm met de Hue app ook vanop afstand bedienen met je iPhone, iPad en Apple Watch.

Neem het licht mee, waar je ook gaat.

Met Philips Hue Go zorg je overal voor de juiste sfeer. Je legt er originele accenten mee in je interieur en ook buiten is Philips Hue Go een absolute sfeermaker. Hue Go heeft een ingebouwde batterij die tot 3 uur meegaat en het ingebouwde slimme batterijbeheer zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Philips Hue Go is niet bestand tegen water, wel tegen vocht. Hij is ideaal om mee naar buiten te nemen op een zomeravond, tijdens een barbecue of een gezellig onderonsje met vrienden.
Lichteffecten.

Philips Hue Go laat zich makkelijk bedienen via de toets op de lamp. Kies uit 7 verschillende lichteffecten: functioneel warm wit licht, koel stimulerend daglicht en 5 natuurlijke dynamische lichteffecten met een eigen kleurenmix. Je kan je favoriete kleur ook manueel selecteren door snel op de toets te klikken en ingedrukt te houden zodra je de gewenste kleur te pakken hebt.

Natuurlijke, dynamische effecten.

Maak speciale momenten - zoals een romantisch etentje, een ontspannend bad of zenmoment - extra bijzonder met sfeervolle verlichting. Philips Hue Go biedt 5 natuurlijke, dynamische effecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure. Elk effect heeft zijn eigen verloop en kleurenmix voor precies de juiste sfeer.

Philips Hue app.

Je kan Philips Hue Go makkelijk bedienen met de knop op de lamp. Maar het kan nog makkelijker dankzij de Philips Hue app op je iPhone, iPad of Apple Watch. Zo kan je het licht vanop afstand - zelfs vanaf de andere kant van de wereld - in- en uitschakelen. Je kan het op vaste of willekeurige tijdstippen laten branden en weer uitzetten. Zo lijkt het alsof je thuis bent, ook wanneer dat niet zo is. En ook handig: laat het licht automatisch aangaan als je thuiskomt en weer uitgaan als je vertrekt.

Onbegrensde mogelijkheden.

Creatief met 16 miljoen kleuren.

Met Philips Hue Go breng je niet alleen alle tinten van wit licht in huis - van gezellig warm wit tot koel en functioneel helder daglicht. Met één vingerbeweging op je iPhone of iPad en maar liefst 16 miljoen lichtkleuren leg je op elk moment het meest geschikte accent in je interieur.
Creëer je eigen sfeer.

Creëer voor elk moment de juiste sfeer met de Hue-app op je iPhone en iPad. Bewaar je favoriete instellingen en roep ze op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging. Gebruik een favoriete foto, klik kleuren aan en beleef dat speciale moment opnieuw met lichtspetters.
Je films komen tot leven.

Synchroniseer Philips Hue met je televisie en vergroot je TV-ervaring naar de hele kamer: de verlichting wordt automatisch aangepast met schitterende effecten aan de spanning en emotie op het scherm.
Gamen wordt nog leuker!

Met Philips Hue Go til je je game-ervaring naar een hoger niveau. De spanning komt tot leven in je hele kamer.

Waar is dat feestje?

Synchroniseer licht met je muziek, zie hoe het reageert op het ritme en geniet maximaal van elke beat. Met Philips Hue Iris ga je pas helemaal op in je favoriete muziek: zachte kleurovergangen bij rustige muziek wisselen af met schitterende lichteffecten bij up-tempo nummers. Download ook apps van talloze fabrikanten die samenwerken met Philips en ontdek nog meer leuke dingen die je kunt doen met Philips Hue.


Beter slapen,
natuurlijker ontwaken.

Philips Hue helpt je om de dag met een fris gevoel te beginnen. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker en geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt en niet door het schelle geluid van een wekker. 's Avonds helpt rustgevend warmwit licht om te ontspannen en beter te slapen.Meer ontspannen. Beter gefocust. Energieker met lichtinstellingen.

Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt je om van elk seconde van de dag te genieten. Sla je ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat je lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.


Helderwit licht.

Concentratie.

Blijf geconcentreerd met nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Dat is de beste manier om dingen snel en efficiënt te doen, zonder afgeleid te worden.


Koel, helderwit daglicht.

Energieboost.

Begin opgewekt aan je dag met koel, helderwit daglicht, de perfecte energieboost voor lichaam en geest. Ideaal voor een vliegende start of om je energieniveau op te krikken.

De beste instelling om te

lezen.

Ga volledig op in je favoriete romans. Philips Hue geeft je het juiste witte licht om urenlang te lezen.

Ontspannend wit licht.

Relaxen.

Ontspan onder de zachte gloed van wit licht voor een perfecte afsluiting van de dag. Ontspannend wit licht helpt je 's avonds de dingen van je af te zetten en 's nachts beter te slapen.
Intelligente bediening.
Thuis en onderweg.


Philips Hue

Draadloze bediening.

Met de optionele Philips Hue draadloze afstandsbediening bedien je je Hue lampen in huis vanop afstand en verhoog of verlaag je de lichtsterkte.Philips Hue

Regel het zoals je zelf wil.

Met Philips Hue heb je volledige controle over waar en wanneer welk licht in huis brandt. Bedien je lampen met de optionele draadloze afstandsbediening en met de Philips Hue-app voor iOS, Apple Watch en Android. Met de app - of via Siri - kan je je verlichting zelfs bedienen vanop de andere kant van de wereld. De Hue app en Siri-toepassing vereist de Philips Hue Bridge (los te koop).

Lichtschema's

Stel timers in voor je gemak.

Lichtschema's

Met de schemafunctie van de Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Zo kan je de lampen instellen op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dankzij de Hue app hoef je je ook nooit meer zorgen te maken of je de lampen hebt aangelaten: je kan je verlichting vanop afstand bedienen, het licht op verschillende tijdstippen in andere kamers inschakelen of 's avonds geleidelijk uitschakelen.

Het kloppend hart van Hue: Philips Hue Bridge

Om je verlichting te bedienen met de Philips Hue app sluit je de optionele Philips Hue Bridge (los te koop) eenvoudig aan op je internetmodem. De Bridge maakt via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen en met de Hue app.


Makkelijk uit te breiden.

Voeg extra lampen en schakelaars toe voor de verlichting in je hele huis. Met de Hue bridge kan je wel 50 Hue lampen tegelijk vanop afstand bedienen en timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen. Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad, waarmee je je hele woning eenvoudig kan automatiseren.

Philips Hue Go