Philips Hue White draadloze dimmerset

Ontdek het gemak van Philips Hue draadloze dimmers. Bedien de lamp met de meegeleverde dimmer recht uit de doos of verbind alles met een Philips Hue-bridge en bedien het licht met je iPhone, iPad, Apple Watch of andere smartphone of tablet.

Slimme, energiezuinige led-verlichting

De Philips Hue draadloze dimmerset bevat een energiezuinige Philips Hue E27 led-lamp met wit licht en een vermogen van 9,5 watt die je direct uit de doos kan gebruiken in één van je huidige armaturen. Ze wordt geleverd met een draadloze dimmer, waarmee je de lamp vanop afstand kan aan- en uitzetten en dimmen.

Dimmen zonder installatie.

Met de meegeleverde draadloze afstandsbediening kan je de lichtsterkte van je Philips Hue lamp eenvoudig instellen. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Er komen geen kabels of installatie aan te pas. En ook geen elektricien.


Philips Hue

Draadloze bediening.

Pak de afstandsbediening en gebruik hem eenvoudig waar je maar wilt. De regelaar van de schakelaar is magnetisch en kan worden verwijderd van de voetplaat.

Afstandsbediening of muurbevestiging.

De Philips Hue draadloze dimmer werkt op batterij. Gebruik hem gewoon los of bevestig hem als schakelaar aan de muur met schroeven of via de plakstrip aan de achterzijde van de voetplaat.

Bedien tot wel 10 Philips Hue lampen.

Je kan tot wel 10 Philips Hue lampen aansluiten op je Philips Hue draadloze schakelaar en ze tegelijkertijd bedienen.

Optionele Philips Hue Bridge

Haal méér uit Philips Hue en bedien je lampen ook vanop afstand met je iPhone, iPad, iPod touch of Apple Watch. Stel timers, wekkers en scenario's in, zelfs vanop de andere kant van de wereld. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de optionele Philips Hue bridge. Die maakt via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen en met de gratis Hue app.