De Peugeot zoutmolen Mahe heeft een eigentijdse strakke vormgeving en een ruim reservoir. Via de magnetische dop bovenop de molen kan je eenvoudig zoutkorreltjes toevoegen. De Mahe molen is uitgerust met Peugeot’s unieke u’Select maalsysteem.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Peugeot Mahe zoutmolen 21 cm
€ 57,00

Overzicht

Eigenschappen

Uniek maalwerk.

De Peugeot molens onderscheiden zich door hun uniek maalwerk, gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Dat maakt ze ongevoelig voor aantasting door zout. Het maalwerk is uitgerust met een dubbele rij schroefvormige tanden die de zoutkorrels vastnemen, ze naar beneden brengen en ze daar blokkeert om ze perfect te malen. Het maalwerk voor zoutmolens is ontworpen om grof, droog zout te malen.

u'Select.

De Mahe zoutmolen is voorzien van het unieke u'Select maalsysteem, waarmee je de grofheid van de maling in 6 verschillende graden traploos en nauwkeurig kan instellen. Dit doe je door aan de ring aan de voet van de molen te draaien.

Elke specerij z'n eigen molen.

Voor elk soort kruiden is er een aparte molen ontwikkeld, dat het beste uit de specerij haalt. Het is van belang dat je nooit zout in een pepermolen doet of omgekeerd.

Welke zoutkorrels gebruik je best?

Voor een optimaal gebruik van de Peugeot zoutmolen gebruik je best grof droog zout, zoals droog zeezout of steenzout met een diameter van 4 mm.

Garantie.

Op de afwerking van de molen en het u'Select-systeem geldt een garantie van 2 jaar. Het Peugeot maalwerk daarentegen is levenslang gegarandeerd, mits correct gebruik.

Afmetingen

Hoogte 21 cm

Muuto Pull vloerlamp