De Peugeot pepermolen Mahe heeft een eigentijdse strakke vormgeving en een ruim reservoir. Via de magnetische dop bovenop de molen kan je eenvoudig peperbolletjes toevoegen. De Mahe molen is uitgerust met Peugeot’s unieke u’Select maalsysteem.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Mahe pepermolen 16 cm
€ 52,00

Overzicht

Eigenschappen

Uniek maalwerk.

De Peugeot molens onderscheiden zich door hun uniek maalwerk, gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Een speciale behandeling beschermt het staal tegen corrosie zonder haar scherpte en slijtvastheid te verminderen. Het maalwerk is uitgerust met een dubbele rij schroefvormige tanden die de peperbolletjes vastnemen, ze naar beneden brengen en ze daar blokkeert om ze perfect te malen.

u'Select.

De Mahe pepermolen is voorzien van het unieke u'Select maalsysteem, waarmee je de grofheid van de maling in 6 verschillende graden traploos en nauwkeurig kan instellen. Dit doe je door aan de ring aan de voet van de molen te draaien.

Elke specerij z'n eigen molen.

Voor elk soort kruiden is er een aparte molen ontwikkeld, dat het beste uit de specerij haalt. Het is van belang dat je nooit zout in een pepermolen doet of omgekeerd.

Welke peperbolletjes gebruik je best?

Gebruik bij voorkeur altijd peperbolletjes van dezelfde grootte (tot maximaal 5 mm). Peugeot raadt een mengeling van groottes af voor een perfecte werking van het maalsysteem. Zwarte, witte of droge groene peperbolletjes zijn ideaal voor de pepermolens van Peugeot. Gebruik liever geen roze peperbolletjes.

Garantie.

Op de afwerking van de molen en het u'Select-systeem geldt een garantie van 2 jaar. Het Peugeot maalwerk daarentegen is levenslang gegarandeerd, mits correct gebruik.

Afmetingen

Hoogte 16 cm