De Peugeot Zest is een strakke elektrische pepermolen met een zachte, soft touch afwerking. Een blikvanger op tafel!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Peugeot Zest pepermolen zwart
€ 35,50

Overzicht

Eigenschappen

Gebruiksgemak.

Even drukken op het knopje en Zest maalt je peper exact zoals je 'm hebben wilt. Zest wordt standaard geleverd met zwarte peperbolletjes en 4 batterijen.

Uniek maalwerk.

De Peugeot molens onderscheiden zich door hun uniek maalwerk, gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Een speciale behandeling beschermt het staal tegen corrosie zonder haar scherpte en slijtvastheid te verminderen. Het maalwerk is uitgerust met een dubbele rij schroefvormige tanden die de peperbolletjes vastnemen, ze naar beneden brengen en ze daar blokkeert om ze perfect te malen. De grofheid van de maling kan bij de Zest pepermolen ingesteld worden door middel van het knopje aan de onderzijde van de molen.

Elke specerij z'n eigen molen.

Voor elk soort kruiden is er een aparte molen ontwikkeld, dat het beste uit de specerij haalt. Het is van belang dat je nooit zout in een pepermolen doet of omgekeerd.

Welke peperbolletjes gebruik je best?

Gebruik bij voorkeur altijd peperbolletjes van dezelfde grootte (tot maximaal 5 mm). Peugeot raadt een mengeling van groottes af voor een perfecte werking van het maalsysteem. Zwarte, witte of droge groene peperbolletjes zijn ideaal voor de pepermolens van Peugeot. Gebruik liever geen roze peperbolletjes.

Garantie.

Op de motor en afwerking van de molen geldt een garantie van 2 jaar. Het Peugeot maalwerk daarentegen is levenslang gegarandeerd, mits correct gebruik.

Afmetingen

Hoogte 18 cm