Nomess Copenhagen Konjac sponsje (gezicht)

Met het Konjac sponsje van Nomess Copenhagen - een 100% biologisch product - reinig je je huid op een natuurlijke manier zonder crèmes, scrubs of gel. Een Konjac spons stimuleert de doorbloeding en aanmaak van nieuwe cellen en houdt je huid in balans.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Konjac sponsje voor het gezicht
€ 7,40

Overzicht

Eigenschappen

Natuurproduct.

De Konjac spons is een natuurproduct en bestaat uit plantenwortels van de Konnyaku plant. Konjac is een van nature hydraterende plantvezel die onzuiverheden en overtollige talg in de huid tegengaat. De spons reinigt je huid dus op een natuurlijke manier en stimuleert de doorbloeding en aanmaak van nieuwe cellen. Ze houdt je huid in een natuurlijke balans.

100% puur.

De Konjac spons is 100% puur, 100% milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar. De witte Konjac spons bevat geen chemicaliën of gifstoffen en reinigt heel zacht.

Gebruik.

Spoel de spons voor het eerste gebruik goed uit met lauwwarm water. Door het warme water wordt het sponsje superzacht. Wring ze nooit uit, maar knijp ze zachtjes uit in je hand. Na gebruik, kan je het ook ophangen zodat het sponsje goed kan drogen. Een Konjac spons vervang je na gemiddeld 3 maanden bij een dagelijks gebruik.

Afmetingen

Diameter 7,5 cm - dikte 3,5 cm