Parallels Desktop 14

Parallels Desktop is de handigste, snelste en meest efficiënte manier om Windows op Mac te draaien. Je hoeft zelfs niet eens te herstarten: Mac en Windows draaien perfect gelijktijdig naast elkaar. Je kan dus met één klik van het ene naar het andere besturingssysteem. Dankzij Parallels Desktop draaien al je Windows-toepassingen supersnel en perfect op je Mac. Bovendien kan je makkelijk al je bestanden, apps, favorieten en nog veel meer overzetten van je pc naar je nieuwe Mac.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Parallels Desktop 14
€ 79,99

Overzicht

Eigenschappen

Kiezen hoeft niet meer.

Hou je van de look en het gebruiksgemak van macOS maar heb je Windows toch nodig? Dan kan je met Parallels 14 al je Windows software 'native' op je Mac draaien alsof ze initieel ontworpen zijn voor macOS. Je kunt er zelfs voor kiezen om Windows compleet onzichtbaar te maken terwijl je toch de apps gebruikt. 

Naadloos schakelen tussen apps.

Schakelen tussen Mac- en Windows-apps gaat heel eenvoudig. Je kunt zelfs Windows-apps starten met het Dock op Mac en Mac-bewegingen gebruiken in Windows. Ook kun je de Touch Bar (op Apple's MacBook Pro) binnen Windows-apps gebruiken en alles kopiëren, plakken of verslepen van Windows naar Mac of andersom.

Uitstekende prestaties.

Met Parallels Desktop gebruik je niet alleen handige Windows-apps, zoals Internet Explorer, Microsoft Office en Visio, maar ook het écht zware werk, zoals Adobe Photoshop, IBM SPSS, LabVIEW en Autodesk AutoCAD. Parallels Desktop is dus de ideale manier om alle Windows-software te gebruiken die je nodig hebt.

Maximale compatibiliteit en flexibiliteit.

Werk met de macOS-look of gebruik het bureaublad zoals je dat van Windows kent. Je bepaalt het helemaal zelf. Je haalt maximaal voordeel uit Google Drive, Dropbox, OneDrive en andere cloudvoorzieningen. Parallels Desktop is helemaal klaar voor macOS High Sierra en werkt met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 10 en Ubuntu, naast andere versies van Linux en oudere versies van Windows.

Gemakkelijk te installeren.

Geef tijdens de installatie aan hoe je het programma voornamelijk gaat gebruiken. Parallels Desktop wordt dan automatisch voor je geoptimaliseerd. Je krijgt ook nog eens meer dan 30 hulpprogramma’s die je helpen bij je dagelijkse taken op je Mac en in Windows. Zo kun je bijvoorbeeld met een druk op de knop je schijf opruimen, privébestanden beveiligen, schermafbeeldingen maken of video’s downloaden.

Hoe werkt het?

Je koopt Parallels 14 én een Windows-versie en je installeert die op je Mac. Daarna verschijnt Windows op je Mac, precies zoals op een doorsnee Windows-pc. Maar dan béter en zonder in te boeten op prestaties. Beter want naast Windows-programma's draaien ook je Mac-programma's in hetzelfde scherm. Je hoeft dus niet opnieuw op te starten om te schakelen tussen Windows of Mac.

Windows aanschaffen binnen Parallels Desktop.

In Parallels 14 kan je Windows 10 direct aanschaffen en het meteen installeren via de Parallels Desktop Wizard. 

Pluspunten.

 • Eeuwigdurende licentie voor één Mac
 • Draai Windows- en Mac-apps naast elkaar
 • Schakel moeiteloos van pc naar Mac
 • Geoptimaliseerd voor macOS Sierra en macOS High Sierra
 • Geoptimaliseerd voor de Windows 10 Creators-update
 • Werkt met Boot Camp
 • Inclusief allerlei handige tools in Parallels Toolbox
 • Uitstekende prestaties, inclusief ondersteuning voor iMac Pro
 • Niet alleen voor Windows: je kunt er allerlei besturingssystemen mee draaien, zoals macOS (ook oudere versies) en Linux
 • Stem de instellingen van je virtuele machine perfect af met een druk op de knop
 • Dankzij de Travel Mode gaat de accu van je MacBook langer mee als je onderweg bent

Systeemvereisten.

 • Besturings­systeem: macOS 10.13 of hoger; macOS 10.12.5 of hoger; macOS 10.12.5 of hoger; OS X 10.11.5 of hoger; OS X 10.10.5 of hoger
 • CPU: Intel Core 2 Duo of hogere processor

Inhoud van de verpakking.

 • Eeuwigdurende licentie voor Parallels Desktop 14 voor één Mac
 • Gratis proefabonnement op beveiligingssoftware voor Mac en Windows
 • Licentie voor 1 jaar voor Acronis True Image met 500 GB aan gratis, stapsgewijze, online back-ups
 • Snelstartgids met activeringscode en link naar Welcome Center
Parallels Desktop 14