Osmo Coding

Make Music & Jam

Met deze Osmo Coding spelblokjes maken kinderen hun eigen muziek met grappige klanken en karakters uit tal van fantasiewerelden. Ze ontwikkelen spelenderwijze gevoel voor ritme en leren zo ook de basisprincipes van het programmeren.

Prijs

€ 69,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Muziek maken én leren programmeren met Osmo.

Osmo is een magisch spelsysteem dat de creativiteit van kinderen aanscherpt en hen op een leuke manier leert om probleemoplossend te denken. Met 'Make Music and Jam' leren kinderen tussen 5 en 12 jaar de basisprincipes van de programmeertaal terwijl ze eigen muziek maken. Zo vormen ze patronen met de meegeleverde spel- en muziekblokjes en ontdekken ze telkens weer nieuwe mogelijkheden.

Fantasiewerelden die bol staan van de muzikale karakters.

Kinderen maken in dit spel kennis met spannende nieuwe fantasiewerelden met gekke karakters en ontdekken zo nieuwe klanken om hun eigen unieke ritmes te creëren. Trommelgeluiden uit een prehistorische grot, futuristische intergalactische klanken of science-lab techno: Osmo Coding bevat tal van fantasieklanken die kinderen spelenderwijs kunnen programmeren.

Meer blokken voor meer creativiteit.

Osmo Coding Jam wordt geleverd met een set basisblokken en een aantal speciale muziekblokken om het geheel compleet te maken. En om nog meer te experimenteren met het programmeren, kunnen de blokken van verschillende Osmo-codeergames met elkaar worden gecombineerd, wat het spel alleen maar leuker maakt.

Pluspunten.

  • Met de codeerblokken kunnen kinderen eigen ritmes creëren.
  • Kinderen ontdekken de creatieve kant van het programmeren en ontwikkelen tegelijkertijd gevoel voor ritme, melodieën en harmonie.
  • Jamsessies kunnen veilig worden gedeeld met vrienden, familie en de jamcommunity.
  • Bevat een set met basisblokken en een speciale set met muziekgerelateerde blokken.
  • Ontwikkeld voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

Inhoud van de verpakking.

  • 23 magnetische codeerblokken om de Osmo Coding Jam-app te kunnen gebruiken.
  • Kunststof bewaardoos.
  • iPad en Osmo basis voor iPad niet bijgesloten.

Compatibiliteit.

  • Optionele iPad-basis/houder geschikt voor iPad, iPad Pro 9,7-inch en alle iPad mini- en iPad Air-versies.