Normann Copenhagen Shorebirds

Je interieur neemt een hoge vlucht met de shorebirds van Normann Copenhagen. De Shorebirds bestaan uit een reeks speelse en decoratieve houten vogels, geïnspireerd op de waadvogels die je aan meren en aan de kunstlijn ziet. En vandaag strijken ze neer op je bureau, kast of boekenplank.

* Verplichte velden

Prijs

€ 33,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Volgens de beste Scandinavische traditie.

Het herkenbaar, ongedwongen design, gemaakt uit massief eik of walnoot, geeft de Shorebirds een uitstraling van pure eenvoud, volgens de beste Scandinavische traditie. De Shorebirds zijn er in 3 maten met subtiele variaties in dikte, neklengte en positionering van de gekleurde poten en bek. Zo krijgt elke Shorebird uit de reeks zijn eigen unieke persoonlijkheid.

Observeren.

De Ijslandse ontwerper Sigurjón Pálsson raakte al sinds zijn kindertijd geboeid door vogels. "Zeker op vakantie kon ik ze urenlang observeren", zegt Pálsson. De Shorebirds zijn gebaseerd op de waadvogels die je aan de kunstlijn ziet, of in meren, in hun dagelijkse zoektocht naar eten. De grootste uit de reeks is geïnspireerd op de Curlew, de grootste Europese waadvogel, die met zijn hoge poten, lange nek en neerwaartse gebogen bek weloverwogen en bijna schichtig op zoek gaat naar eten. De medium Shorebird is alert en actief en de kleinste is ongetwijfelde de schattigste, geïnsipireerd op kleinere waadvogels die je doorgaans in grotere groepen ziet.

Eindeloze variaties.

Het leuke aan de Shorebirds, en zeker in combinatie met de drie maten en gekleurde poten en bekken, is dat je eindeloos kan variëren in decoratie. Plaats ze op een boekenplank, op je bureau, kast of koffietafel en de Shorebirds brengen leven in je interieur!

Afmetingen

Smal:l hoogte 7,5 cm - lengte 11,5 cm - breedte 4,5 cm
Medium: hoogte 11 cm - lengte 15 cm - breedte 5,5 cm
Large: hoogte 14 cm - lengte 22 cm - breedte 6,5 cm