De Form Chair eetkamerstoel van Normann Copenhagen is Scandinavisch design op z’n best. De stoel combineert een uitgesproken natuurlijk en eenvoudig ontwerp met een uitstekend zitcomfort.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Normann Copenhagen Form Chair grijs
€ 230,00
Normann Copenhagen Form Chair wit
€ 230,00
Normann Copenhagen Form Chair zwart
€ 230,00
Normann Copenhagen Form Chair rood
€ 230,00
Normann Copenhagen Form Chair groen
€ 230,00
Normann Copenhagen Form Chair blauw
€ 230,00

Overzicht

Eigenschappen

Een gesofisticeerd ontwerp met een eenvoudige look.

De Form Chair van Normann Copenhagen - een ontwerp van Simon Legald - valt op door z'n schijnbaar simplistisch design. Maar zoals wel vaker het geval is: schijn bedriegt. Form mag dan al een eetkamerstoel zijn in z'n meest zuivere vorm - nergens is bijvoorbeeld een schroef te bespeuren -  aan het ontwerp gingen 3 jaren van productontwikkeling vooraf. Het resultaat is een fris design met herkenbare én compleet nieuwe elementen.

Maximaal zitcomfort.

De comfortabele zitschaal gaat perfect naadloos over in het onderstel. Het ontwerp wekt de illusie dat de basis uit de zitschaal groeit. Dankzij het manuele constructieproces is de stoel dan ook uiterst stabiel, sterk en duurzaam. De curves van de zitschaal volgen de contouren van het menselijk lichaam. De zitschaal is breed genoeg voor alle mogelijke lichaamsbouwen en is zodanig ontworpen dat je makkelijk een andere positie kan aannemen voor een langdurig en maximaal comfort. De zitschaal is ook hoog genoeg om voldoende steun te geven en laag en licht genoeg om ze makkelijk te verplaatsen. De schaal lijkt aan de zijkanten flinterdun: met amper 4 mm dikte zorgt dat voor een uitgesproken elegantie. Op z'n diepste punt is de schaal voller en dat garandeert dan weer een uitstekend zitcomfort.

Materialen.

De zitschaal - verkrijgbaar in 6 kleuren - is gemaakt uit polypropyleen kunststof. Het onderstel is verkrijgbaar in gelakt staal, Amerikaanse walnoot of eikenhout, dat tweemaal is behandeld voor een duurzaam effect met een natuurlijke uitstraling. Aan elk detail werd uitgebreid aandacht besteed: zo matcht de kleur van de zitschaal perfect met de kleur van het onderstel in gelakt staal. De Form Chair is uitgerust met kunststofglijders voor elke ondergrond.

Test 'm zelf uit!

Kom de Normann Copenhagen Form Chair vrijblijvend uittesten in de winkel van Pure Lifestyle in Ninove en overtuig jezelf van z'n elegant ontwerp en comfort.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 tot 8 weken.

Afmetingen

Hoogte 78 cm - breedte 48 cm - diepte 52 cm
Zithoogte 43 cm