De Form Armchair van Normann Copenhagen combineert een uitstekend comfort met een uitgesproken natuurlijk en eenvoudig ontwerp. Het is de ideale stoel voor thuis én op kantoor.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Form Armchair walnoot/wit
€ 285,00
Form Armchair walnoot/zwart
€ 285,00
Form Armchair walnoot/grijs
€ 285,00
Form Armchair walnoot/rood
€ 285,00
Form Armchair walnoot/groen
€ 285,00
Form Armchair walnoot/blauw
€ 285,00

Overzicht

Eigenschappen

Een gesofisticeerd ontwerp met een eenvoudige look.

De Form Armchair van Normann Copenhagen - een ontwerp van Simon Legald - valt op door z'n schijnbaar simplistisch design. Maar zoals wel vaker het geval is: schijn bedriegt. Form mag dan al een stoel zijn in z'n meest zuivere vorm - nergens is bijvoorbeeld een schroef te bespeuren -  aan het ontwerp gingen 3 jaren van productontwikkeling vooraf. Het resultaat is een fris design met herkenbare én compleet nieuwe elementen.

Maximaal zitcomfort.

De comfortabele zitschaal van de Form Armchair geeft een perfecte steun in de rug. De curves van de zitschaal volgen de contouren van het menselijk lichaam. De zitschaal is breed genoeg voor alle mogelijke lichaamsbouwen en is zodanig ontworpen dat je makkelijk een andere positie kan aannemen voor een langdurig en maximaal comfort. De zitschaal is ook hoog genoeg om voldoende steun te geven en laag en licht genoeg om ze makkelijk te verplaatsen.

Relaxen.

Dankzij de armleuningen van de Form Armchair kan je heerlijk relaxen aan tafel. De zitschaal gaat overigens perfect naadloos over in het onderstel. Het ontwerp wekt de illusie dat de basis uit de zitschaal groeit. Dankzij het manuele constructieproces is de stoel dan ook uiterst stabiel, sterk en duurzaam.

Materialen.

De zitschaal - verkrijgbaar in 6 kleuren - is gemaakt uit polypropyleen kunststof. Het onderstel is verkrijgbaar in gelakt staal, Amerikaanse walnoot of eikenhout, dat tweemaal is behandeld voor een duurzaam effect met een natuurlijke uitstraling. De stoel is uitgerust met kunststofglijders voor elke ondergrond.

Test 'm zelf uit!

Kom de Normann Copenhagen Form Armchair vrijblijvend uittesten in de winkel van Pure Lifestyle in Ninove en overtuig jezelf van z'n elegant ontwerp en comfort.

Productietermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 tot 8 weken.

Afmetingen

Hoogte 79,8 cm - lengte 56 cm - breedte 52 cm
Zithoogte 44,2 cm - armhoogte 65,8 cm

Normann Copenhagen Form Armchair walnoot