Nicolas Vahé Mosterd met Truffel

Nicolas Vahé haalt de mosterd letterlijk in de Franse haute cuisine. Mosterdzaadjes zijn in de Franse keuken immers even populair als chili. Ze zorgen voor een smaakexplosie in gerechten, sauzen en dressings. De mosterd met truffel is ideaal voor vleesbereidingen, en vooral voor rundvlees.

Prijs

€ 4,90

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Ingrediënten.

Mosterd (water, mosterdzaadjes, azijn, zout), natuurlijke aroma's en sodium bisulphite (bewaarmiddel). Inhoud: 140 gram.

Over Nicolas Vahé.

Nicolas Vahé werkte jarenlang als chef-kok in een Frans sterrenrestaurant en ging in de leer bij één van Frankrijk’s beste chocolatiers. Deze hippe Fransman weet als geen ander smaken uit de moderne en traditionele keuken feilloos te combineren. Vahé - die in 2000 verhuisde naar Denemarken en daar zijn eigen food concept startte - werkt alleen met kwaliteitsproducten. Zijn specialiteiten zijn niet alleen overhéérlijk, hij verstaat ook de kunst om ze zodanig te verpakken en te presenteren - met een Scandinavische twist - dat je er gegarandeerd gaat van watertanden!

Jumbo Vlooienspel