Nicolas Vahé Bruschetta van Tomaat & Taggiasca olijf

Met de bruschetta van Nicolas Vahé tover je snel een overheerlijke tapasplank op tafel. De bruschetta kan ook worden gebruikt op een stuk heerlijk, vers gebakken brood, of voeg het op pasta toe en gebruik het als een saus.

Prijs

€ 5,90

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Ingrediënten.

Tomaten (63%), Taggiasca olijven (12%), olijfolie (12%), zongedroogde tomaat (7%), kappertjes (3%), zout, basilicum, look, kruiden en rode chilipeper.

Over Nicolas Vahé.

Nicolas Vahé werkte jarenlang als chef-kok in een Frans sterrenrestaurant en ging in de leer bij één van Frankrijk’s beste chocolatiers. Deze hippe Fransman weet als geen ander smaken uit de moderne en traditionele keuken feilloos te combineren. Vahé - die in 2000 verhuisde naar Denemarken en daar zijn eigen food concept startte - werkt alleen met kwaliteitsproducten. Zijn specialiteiten zijn niet alleen overhéérlijk, hij verstaat ook de kunst om ze zodanig te verpakken en te presenteren - met een Scandinavische twist - dat je er gegarandeerd gaat van watertanden!

Inhoud.

135 gram

Nicolas Vahé Bruschetta van tomaat & Taggiasca olijf