Nicolas Vahé spaghetti

Recht uit de keuken van Nicolas Vahé, voormalig chef-kok in een Frans sterrenrestaurant, komt deze overheerlijke spaghetti. Combineer hem met je favoriete pesto en besprenkel met olijfolie en parmezaankaas.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Nicolas Vahé spaghetti
€ 5,50

Overzicht

Eigenschappen

Kookwijze.

Kook spagehtti volgens de regel '1 liter water per 100 gram pasta'. Verhit een sauspan met gezouten water tot aan het kookpunt en voeg de pasta toe. Kook hem af tot hij al dente is. Vervolgens onmiddellijk het water afgieten. Kookduur: 11 minuten. 

Ingrediënten.

Tarwegriesmeel en water. Bevat gluten.

Over Nicolas Vahé.

Nicolas Vahé werkte jarenlang als chef-kok in een Frans sterrenrestaurant en ging in de leer bij één van Frankrijk’s beste chocolatiers. Deze hippe Fransman weet als geen ander smaken uit de moderne en traditionele keuken feilloos te combineren. Vahé - die in 2000 verhuisde naar Denemarken en daar zijn eigen food concept startte - werkt alleen met kwaliteitsproducten. Zijn specialiteiten zijn niet alleen overhéérlijk, hij verstaat ook de kunst om ze zodanig te verpakken en te presenteren - met een Scandinavische twist - dat je er gegarandeerd gaat van watertanden!

Inhoud.

500 gram

Nicolas Vahé spaghetti