Nicolas Vahé risotto met kaas en basilicum

Verras je gasten met deze onweerstaanbare risotto met kaas en basilicum. Je hoeft alleen nog wat olijfolie, room en parmezaanse kaas toe te voegen en deze portie van 300 gram is in minder dan 15 minuten klaar.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Risotto met kaas en basilicum
€ 7,90

Overzicht

Eigenschappen

Bereidingswijze.

Kook 1100 ml water en voeg de inhoud van het zakje toe. Roer af en toe en laat gedurende 15 minuten zachtjes koken, tot het water is verdampt. Voeg 3 eetlepels olijfolie toe, 100 ml room en 100 gram geraspte parmezaanse kaas. Afkruiden met zout en peper. 

Ingrediënten.

Carnaroli rijst, gesmolten kaas, emmentaler kaas, schapenkaas, groentebouillon (ui, zout, rijstmeel, plantaardige olie, wortel, tomaat, rietsuiker, specerijen), basilicum.

Over Nicolas Vahé.

Nicolas Vahé werkte jarenlang als chef-kok in een Frans sterrenrestaurant en ging in de leer bij één van Frankrijk’s beste chocolatiers. Vahé werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en weet als geen ander smaken uit de moderne en traditionele keuken feilloos te combineren. In 2000 verhuisde hij naar Denemarken en startte daar zijn eigen food concept. Zijn specialiteiten zijn niet alleen overhéérlijk, hij verstaat ook de kunst om ze zodanig te verpakken en te presenteren - met een Scandinavische twist - dat je er gegarandeerd gaat van watertanden!

Inhoud.

300 gram. Geschikt voor 6 voorgerechtjes of als hoofdgerecht voor 3 tot 4 personen.

Nicolas Vahé risotto met kaas en basilicum