Jam of chocopasta smeren op je boterham of lekker gezellig tafelen, wordt nog leuker met dit stijlvolle zwarte mes van Nicolas Vahé. Het is deze Franse chef-kok die bij Pure Food het mooie weer maakt met z'n onweerstaanbare lekkernijen!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Nicolas Vah mes zwart
€ 10,90

Overzicht

Eigenschappen

Ultieme presentatie.

Met dit scherpe mes - gemaakt uit roestvrij staal - snij je met gemak door de lekkerste gerechten. Het ligt perfect in de hand én je smeert er de jam en chocopasta van Nicolas Vahé mee op je boterham. Het is niet alleen handig, het maakt ook de presentatie van de Nicolas Vahé lekkernijen helemààl af!

Over Nicolas Vahé.

Nicolas Vahé werkte jarenlang als chef-kok in een Frans sterrenrestaurant en ging in de leer bij één van Frankrijk’s beste chocolatiers. Deze hippe Fransman weet als geen ander smaken uit de moderne en traditionele keuken feilloos te combineren. Vahé - die in 2000 verhuisde naar Denemarken en daar zijn eigen food concept startte - werkt alleen met kwaliteitsproducten. Zijn specialiteiten zijn niet alleen overhéérlijk, hij verstaat ook de kunst om ze zodanig te verpakken en te presenteren - met een Scandinavische twist - dat je er gegarandeerd gaat van watertanden!

Afmetingen

Lengte 23,50 cm