Vitra Sofa Campagne
 

Maak een Vitra sofa deel van je leven.

Koop een Vitra sofa voor 30 september 2017 en krijg een verblijf op de Vitra Campus cadeau. Daar waar het verhaal begon...

Slechts 3 stappen verwijderd van de wereld van Vitra.

 

Kom langs bij Pure Lifestyle en bij aankoop van je favoriete Vitra sofa krijg je, naast 10% korting en gratis levering aan huis, een dag op de Vitra Campus cadeau! We laten je er kennis maken met het hart van het bedrijf. 

Breng de nacht door in een hotel in de buurt en laat je inspireren door een architectuurrondleiding én het Vitra Design Museum. Geniet van een heerlijke lunch in één van de vele cafetaria's en er is ook een kleine attentie voorzien.
Actie geldig tot en met 30 september 2017. 

 

Welkom op de Vitra Campus.

 

Een dagje Weil am Rhein om nooit te vergeten, want hier liggen de commerciële en culturele aspecten van de Zwitserse meubelfabrikant verenigd in een uniek complex met moderne architectuur.

Dankzij de bouwwerken van beroemde architecten vormen de productiefaciliteiten van Vitra al decennialang een trekpleister voor architectuurliefhebbers uit de hele wereld. Bewonder de werken van vermaarde architecten tijdens een architectuurrondleiding. Bezoek in het Vitra Design Museum één van de wisselende tentoonstellingen. Ontdek de collectie in het Schaudepot met meer dan 400 belangrijke werken uit het moderne meubeldesign van 1800 tot vandaag.

De Depot Deli nodigt de bezoekers uit om nog even te blijven hangen en te genieten van de unieke setting.

 

Suita Sofa bij Pure Lifestyle

 

Kom zeker en vast langs bij ons op het Oudstrijdersplein en laat je verrassen door het comfort van onze Suita Sofa.
We helpen je wegwijs uit de verschillende combinatiemogelijkheden en het kiezen van de juiste stof.