Fotowandeling. Storytelling met je iPhone.
 

Workshop fotografie op iPhone

Zaterdag 26 mei 2018,
14u00 - 16u30 (Volzet)

iPhone is de meest gebruikte camera ter wereld. En met de handige tips & trucs van onze collega Marie Lambrecht, beroepsfotografe, hoef je nooit meer een spontaan of bijzonder fotomoment te missen. Marie neemt je letterlijk en figuurlijk mee op een fotowandeling en leert je hoe je met je iPhone de mooiste foto's maakt door te spelen met licht en schaduw. Maak je klaar voor een ontdekkingstocht langsheen de verschillende camerafuncties van je iPhone en geef je creativiteit een stevige boost!

Van doodgewone selfies tot optische kunstwerken.

Even snel een foto nemen, krijgt een heel nieuwe betekenis eenmaal je de talrijke mogelijkheden van je iPhone kent. Van de leukste selfies tot de mooiste groepsfoto's, professionele portretfoto's en fotografie van alledaagse objecten en gebouwen. Marie leert je hoe je met je iPhone op geen enkel moment moet onderdoen voor professionele camera's. Van de basistechnieken in fotografie tot de ins en outs van je iPhone, de camerafuncties, filters, belichting en natuurlijke en verrassende effecten. Alles passeert de revue. Zodat je straks helemaal anders aankijkt tegen de foto's die je maakt.

 

Fotobewerking.

Ook na je fotoshoot kan je het resultaat nog makkelijk bewerken op je iPhone. De belichting aanpassen, de kleurverzadiging bijwerken, je foto bijsnijden of kantelen en kleine fouten of onzuiverheden wegwerken. Tijdens deze fotoworkshop leert Marie je de finesse van je iPhone inzake fotografie. Van compositie tot bewerking.

 
Mac

Ninove anders bekeken.

Zodra de camera van je iPhone geen geheimen meer voor je kent, neemt Marie je mee op een korte wandeling in het centrum van Ninove. Zodat je zelf kan experimenteren met de verschillende camerafuncties op je iPhone.Mac

 

Deze workshop is volzet.

De fotoworkshop vindt plaats bij Pure Lifestyle in Ninove op zaterdag 26 mei 2018 van 14u00 tot 16u30. We plannen ook een wandeling om foto's te maken in het centrum van Ninove. Breng dus zeker je iPhone en een paar comfortabele wandelschoenen mee.

Inschrijven is voorlopig niet meer mogelijk. Deze workshop is volzet. Maar je kan ons altijd een mailtje sturen. Dan houden we je op de hoogte van zodra er extra workshops en datums bekend zijn.