De perfecte studiemaatjes
 

Terug naar school? Pak je korting!

Als leerkracht, leerling en student geniet je tot 31 augustus 2017 van kortingen op Mac en al de accessoires die je erbij koopt.

5% korting voor leerlingen in het basis- en secundair onderwijs.

Ben je schoolplichtig (basis- of secundair onderwijs) maar zit je nog niet op de univ of hogeschool? Dan genieten je ouders van 5% korting op een Mac en de Mac-accessoires die je erbij koopt, inclusief een printer, een externe harde schijf, kabeltjes, adapters, rugzak, sleeve, hoofdtelefoon en luidspreker.

10% korting voor leerkrachten en hogeschool- of universiteitsstudenten.

Geef je les of ga je naar de univ of hogeschool? Dan geniet je van 10% korting op een Mac én de Mac-accessoires die je erbij koopt, inclusief een printer, een externe harde schijf, kabeltjes, adapters, rugzak, sleeve, hoofdtelefoon en luidspreker.

Actievoorwaarden.

Deze actie is geldig tussen 10 en 31 augustus 2017 op elke nieuwe Mac en is niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties. Voor leerkrachten en meerderjarige studenten is een lerarenkaart of een studentenkaart (of inschrijvingsbewijs) van een hogeschool of universiteit vereist. De korting wordt verrekend aan de kassa en is van toepassing voor niet-BTW-plichtige particulieren. De factuur staat op naam van de student of leerkracht.

Waarom een Mac?

Met een Mac doe je alles wat je op een pc doet, maar dan beter, sneller én eenvoudiger. Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en bevat geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken.

 

Bestel 'm hier.

Kies hier je Mac. De korting wordt verrekend bij je aankoop aan onze kassa bij Pure Lifestyle in Ninove.