Netatmo slimme thermostaat

Met de Netatmo slimme thermostaat bedien je je verwarming vanop afstand - op je iPhone of iPad - vanuit je bed of vanaf de andere kant van de wereld. Je bespaart energiekosten en je hebt altijd de juiste temperatuur op het juiste moment.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Netatmo slimme thermostaat
€ 179,00

Overzicht

Eigenschappen

Regel je verwarming op afstand.

Met de gratis app van Netatmo kan je je verwarming vanop afstand bedienen, met je iPhone of iPad. 

Slimme verwarming.

De Netatmo Thermostaat verwarmt je woning op basis van je gewoonten en levensstijl, zodat het huis alleen verwarmd wordt wanneer het nodig is. Zo kan je programmeren wanneer je elke dag het huis verlaat om te gaan werken en wanneer je terugkeert. De verwarming schakelt dan automatisch aan of uit. De Auto-Adapt functie analyseert dagelijks de isolatie van de woning en de buitentemperatuur. Op basis hiervan wordt automatisch berekend hoeveel verwarmingstijd nodig is om de gewenste temperatuur te bereiken. Dit resulteert in een optimaal comfort op het gewenste moment, zonder overmatig energieverbruik.

Je energieverbruik op de voet volgen.

Met de Netatmo Thermostaat bespaar je jaarlijks gemiddeld 37% energiekosten en verminder je je CO2-voetafdruk. Via de app op je iPhone of iPad kan je je energieverbruik bovendien op de voet volgen. Elke maand krijg je een persoonlijk energiebesparingsrapport om je verbruik te volgen en je verwarming nog efficiënter te plannen. Je ziet ook het verbruik van vorige maanden. De binnentemperatuur en de activiteit van de boiler worden voortdurend vastgelegd in de app.

Minimalistisch Starck design.

De slimme thermostaat van Netatmo is ontworpen door Philippe Starck. Het is een minimalistisch ontwerp - een kleine kubus - dat zich in elk interieur perfect integreert en dat je kan personaliseren met 5 kleuren. 

Auto-Care.

Dankzij de Auto-Care functie waarschuwt de Netatmo Thermostaat je wanneer de batterijen bijna leeg zijn of wanneer de verwarming niet goed functioneert.

Compatibel.

De Netatmo Thermostaat is compatibel met nagenoeg alle bekende merken van verwarmingsketels voor gas, stookolie, hout en warmtepompen. Je kan de Netatmo Thermostaat als eerste thermostaat gebruiken, maar ook ter vervanging van bestaande wandthermostaten of draadloze thermostaten. De Thermostaat en de app zijn compatibel met iOS 8 (of recenter), met iPhone (vanaf iPhone 4), iPad (vanaf de 2de generatie) en iPod touch (vanaf de 2de generatie). 

Vlotte installatie.

De Netatmo Thermostaat installeren, is eenvoudig. Je sluit het meegeleverde basisstation (Relais) aan op je bestaande verwarmingsketel. Vervolgens vervang je je huidige draadloze of wandthermostaat door de Netatmo Thermostaat. Hang je de Netatmo Thermostaat liever niet aan de muur, dan kan je 'm ook gewoon draadloos en losstaand gebruiken. De Thermostaat communiceert via radiogolven met de Relais aan je verwarmingsketel. Via WiFi maak je een verbinding met je iPhone of iPad.

Eenvoudig in gebruik.

Je kan de temperatuur rechtstreeks regelen op de Thermostaat of op afstand met je iPhone, iPad of iPod touch. Download de gratis app en klaar!

Werkt met HomeKit van Apple.

De Netatmo Thermostaat is compatibel met Apple HomeKit, waarmee je via je iPhone of iPad tal van apparaten kan aansturen en laten samenwerken. 

Standaard meegeleverd.

  • Netatmo Thermostaat
  • Mobiele standaard
  • Relais
  • Adapter voor boiler
  • Stroomadapter
  • Stickers in 5 kleuren om je thermostaat te personaliseren
  • USB-kabel
  • Drie AAA-batterijen (gemiddelde levensduur: 2 jaar)
  • Handleiding

Afmetingen.

Hoogte 8,3 cm - lengte 2,2 cm - breedte 8,3 cm

Gewicht.

155 gram

Netatmo slimme thermostaat