Netatmo Presence

Outdoor beveiligingscamera

De Netatmo Presence camera detecteert en meldt in realtime of iemand zich rond je huis bevindt, een auto je oprit oprijdt of je huisdier in de tuin is. Dankzij een 24/7 livecamerafunctie, ingebouwde schijnwerper en verschillende registratiemogelijkheden is de camera zo veelzijdig dat hij voor een perfecte gemoedsrust zorgt!

Een indrukwekkende buitencamera

Presence is een Full HD-buitencamera die in elke belichtingssituatie heldere en zuivere beelden vastlegt. Het uitgebreide 100° gezichtsveld en het ongeëvenaarde detectiebereik van 20 meter zorgen voor een uitzonderlijke dekking. De camera is volledig weerbestendig en is bestand tegen zon, ijs, regen en wind. De duurzame aluminium behuizing van de camera geeft het apparaat een tijdloze en degelijke uitstraling.

Niets ontsnapt aan zijn aandacht

Zodra de Netatmo Presence camera een beweging rondom je huis detecteert, krijg je een melding op je iPhone en Apple Watch. Van een auto die je oprit oprijdt tot een hond die een plasje doet. Om niet bij het minste geringe gealarmeerd te worden, kan je de waarschuwingen beperken tot bepaalde slimme zones of bij het zien van personen. De Presence camera is slim genoeg om mensen, dieren en auto's te herkennen.

Gewoon als buitenlicht te installeren

De Presence camera lijkt op het eerste gezicht op een normale schijnwerper. Handig om de oprit te verlichten als het donker is. De installatie is eenvoudig. Presence vervangt gewoon één van je bestaande buitenlampen en maakt verbinding met het thuis-WiFi-netwerk. In slechts een paar minuten heb je een geavanceerd beveiligingssysteem met krachtige schijnwerper.

Ongewenste bezoekers afschrikken

Met de geïntegreerde slimme schijnwerper in Presence kan je ongewenste bezoekers afschrikken. En je kan ook 's nachts een oogje in het zeil houden. Bovendien kan je de lamp een aantal tijdschema's laten volgen zodat het altijd lijkt alsof er iemand thuis is. En je kan de schijnwerper manueel vanop afstand - via een app - bedienen. Ook als je je aan de andere kant van de wereld bevindt.

Dag en nacht bescherming

Dankzij de schijnwerper heb je ook 's nachts perfect zicht op wat er zich rondom je woning afspeelt. En het kan ook discreet met de krachtige infrarood nachtvisie van Presence. Zo hoef je zelfs de lamp niet aan te zetten om een perfect zicht te krijgen op wat er buiten gebeurt.

Uitstekende videokwaliteit en zoom

Video's worden opgenomen in uitstekende 1080p full HD-kwaliteit. Je kan inzoomen om elk detail te bekijken, zowel van opnames overdag als van 's nachts. En dankzij de ingebouwde schijnwerper en infrarood nachtvisie heb je 24/7 - dag én nacht - ultrascherpe beelden.

Live stream: altijd in controle van je huis

Gebruik de live stream om alles rondom je woning in real-time te bekijken, even tussendoor of na een melding. Blader door oude opnames en download de video's die je nodig hebt.

Bekijk de hele dag in één minuut

Presence neemt alleen op als er iets gebeurt, dus er zijn geen uren lege opnames. En dankzij de Time-Lapse (versneld afspelen) functie krijg je in een samenvatting van één minuut te zien wat er de afgelopen 24 uur is gefilmd.

Houdt je op de hoogte van wat écht belangrijk is

De notificaties en opnames zijn volledig aanpasbaar. Je beslist dus zelf of je een melding krijgt en of er een opname gemaakt wordt. Presence beschikt over vier Alert-Zones, vier specifieke zones die je in de gaten wilt houden: rond de schuur, poort of garage- of voordeur bijvoorbeeld. De camera zendt gedetailleerde meldingen wanneer er iets in deze zones gebeurt.

Onderscheidt mensen, dieren en auto's.

Terwijl de meeste bewakingscamera's alleen melding maken van beweging, maakt de Presence camera automatisch een onderscheid tussen mensen, dieren en auto's. En dankzij de livecamerafunctie kan je direct zien wie of wat er rond je huis hangt. Je hoeft dus geen contract af te sluiten met een centrale om te weten wat er gaande is.

Connected Home

Presence is compatibel met IFTTT, die honderden apps met elkaar verbindt. Zo kan je alle compatibele apparaten en apps met elkaar in verbinding stellen via 'als dit, dan dat' commando's. Daarmee kan je bijvoorbeeld instellen dat de garagepoort automatisch opent als je auto de oprit oprijdt, of dat de sproeiers worden uitgeschakeld als je hond in de tuin is. Ook handig: je krijgt een melding als de Presence camera niet langer verbonden is met WiFi.

Gratis gegevensopslag

Video's worden lokaal opgeslagen op een interne microSD-kaart. Je kan back-ups van de opnames ook automatisch opslaan op een Dropbox-account. Zowel vanuit de Welcome-app van Netatmo als vanuit de Dropbox-account kan je de opnames altijd en overal bekijken, zélfs als de camera niet is aangesloten. Daarnaast kan je opnames ook overzetten naar een eigen FTP-server. Het opslaan van de beelden is gratis en vereist geen extra abonnement of bijkomende kosten.

Veilige versleuteling

De gegevensoverdracht vanaf de camera naar je iPhone of andere smartphone is beveiligd met end-to-end versleuteling, op het niveau dat ook door banken wordt gebruikt. Zo garandeert Netatmo het hoogst mogelijke beveiligingsniveau.

Overal te bekijken

Gebruik de gratis app op je iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac of pc. Via het dashboard stream je live-videobeelden van wat er op dat ogenblik rond je woning gebeurt. De tijdlijn biedt een overzicht van gebeurtenissen uit het verleden en biedt de mogelijkheid om oudere opnames te bekijken. Gebruik je iOS 10? Dan toont Presence op het startscherm van je iPhone een screenshot van elke gebeurtenis. Je hoeft je iPhone zelfs niet te ontgrendelen of de Netatmo app te openen om te zien wat er rond de woning gaande is.

Netatmo Presence outdoor beveiligingscamera