Op zoek naar een unieke iPhone beschermhoes én liefst eentje met karakter? De Clic Wooden van Native Union voor iPhone 7 is er zo één. Hij is met de hand gemaakt uit Amerikaanse kerselaar, helemaal op maat van je iPhone. Een schokabsorberende bumper beschermt je iPhone tegen valpartijen en houdt 'm tegelijk licht en dun. Clic Wooden combineert bescherming met de warmte van hout, kleur en een slank ontwerp.

Met de hand gemaakt

Het eerste wat je opvalt aan de Clic Wooden Case is het volle, authentieke hout, dat met de hand is gepolijst en bewerkt en daarna microscopisch op maat gemaakt voor iPhone 7. De kleur aan de buitenkant gaat over in een superzachte snap case die je iPhone binnenin beschermt tegen krassen en vuil.

Bescherming mét karakter

Clic Wooden is tot op de mm ontworpen voor je iPhone 7, met perfecte uitsparingen voor de toetsen en knoppen, camera, luidsprekers en Lightning-connector. Een schokabsorberende bumper beschermt je iPhone tegen valpartijen, en omdat die lichtjes boven het iPhone scherm komt, is ook je display beschermd tegen krassen als je 'm op tafel legt. Dit beschermhoesje is sterk, gemaakt om lang mee te gaan, en houdt je iPhone toch slank en licht. Tegelijk voegt Clic Wooden warmte en authenticiteit toe aan je iPhone. Elk stukje hout heeft zijn eigen houtnerf en dat geldt gelukkig ook voor dit hoesje. Elke Clic Wooden is dus uniek.
Native Union Clic Wooden iPhone 7 marineblauw