Geen opzichtige patronen, geen overbodige details: het Clic Crystal beschermhoesje van Native Union voor iPhone 7 Plus zet het bloedmooie design van je iPhone in de spotlights. Clic Crystal is een dunne en krasbestendige, doorzichtige cover met een schokabsorberende bumper. Je iPhone, in al z'n glorie, maar dan veel beter beschermd!

Bescherming zonder compromissen

Clic Crystal beschermt je iPhone maximaal zonder 'm zwaar of lomp te maken. Clic Crystal is dun, licht en elegant. Doorzichtig polycarbonaat beschermt je iPhone tegen krassen en vuil. En dankzij een schokabsorberende bumper is je iPhone in veel veiligere handen. Het is die bumper die bij een onzachte landing de klappen opvangt en je iPhone een pak meer overlevingskansen geeft. En omdat de bumper subtiel boven het scherm uitkomt, is ook het display van je iPhone beter beschermd. De discrete rand in de linkerbovenhoek is bovendien méér dan alleen een subtiel kleuraccent. Dankzij die rand zit de camera van je iPhone strak in het pak. Veel veiliger als je je iPhone straks op tafel legt!

Je iPhone in al z'n glorie

Clic Crystal geeft je iPhone alle bescherming die hij nodig heeft zonder zijn bloedmooi design te compromitteren. De Clic Crystal cover is tot op de mm ontworpen voor je iPhone 7 Plus, met perfecte uitsparingen voor de toetsen en knoppen, camera, luidsprekers en Lightning-connector. Het hoesje is flexibel genoeg om er je iPhone makkelijk in te stoppen en weer uit te halen. En het is ook sterk en strak genoeg om z'n taak als beschermengel te volbrengen. Clic Crystal is licht en dun, gemaakt om lang mee te gaan, zodat jij maximaal kan genieten van alle ins en outs van je iPhone!
Native Union Clic Crystal iPhone 7 Plus marineblauw