My First Baobab geurkaars Tomorrowland 2024

De Tomorrowland My First Baobab geurkaars is bedekt met een poederachtig roze en groen decor waarop je het logo van het Belgische muziekfestival herkent. Zijn tekening is geïnspireerd op de art-nouveaubeweging met de organische en elegante vormen die aan de natuur doen denken. Bij elke geurkaars zit een playlist die je kan downloaden via een QR-code aan de binnenkant van de doos.

Prijs

€ 49,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Peer - lelietje-van-dalen - mos.

Het Tomorrowland-parfum roept de frisheid op van versgemaaid gras in de lente, wat verwijst naar het legendarische sprookje van Het water des levens. Dit lenteachtige parfum haalt zijn inspiratie uit de unieke landschappen van de groene grasvlakten van de locatie van Tomorrowland in Vlaanderen en bestaat uit een dromerige blend van peer, lelietje-van-dalen en mos. Een eerbetoon aan de magische energie van emblematische festivalscènes. Haal de magie van het Tomorrowland-parfum in je huis ...

Beleef Tomorrowland.

Bij elke kaars zit een playlist die u exclusief kunt downloaden via een QR-code aan de binnenkant van het deksel van de doos.

Afmetingen.

Diameter 9 cm - hoogte 9 cm
30 branduren.