Muuto Ply tapijt zwart/wit

Ply is een strak, tijdloos en elegant vloerkleed van het Deense merk Muuto. Het is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol en combineert het Scandinavisch gevoel voor warmte en gezelligheid met feilloze kleurcombinaties en het beste van eeuwenoude weeftechnieken.

Op voorraad
 
levertermijn, 4 tot 6 weken
ProductnaamPrijsAantal
Ply 85 x 140 cm zwart/wit
€ 219,00
Ply 170 x 240 cm zwart/wit
€ 695,00
Ply 200 x 300 cm zwart/wit
€ 995,00

Overzicht

Eigenschappen

Intens, gezellig, tijdloos én strak.

De naam Ply verwijst naar Plywood, een materiaal waaruit veel stoelen, tafels en kasten zijn gemaakt. Net zoals Plywood bestaat uit verschillende lagen van houtsoorten, is het Muuto Ply vloertapijt gemaakt uit zes verschillende garens gecombineerd in één draad. Eeuwenoude weeftechnieken, een tijdloos patroon, een zorgvuldige mix van kleuren en 100% Nieuw-Zeelandse wol geven het Ply tapijt tegelijk een intense, strakke én gezellige uitstraling.

Kleurencombinaties.

Zijn strakke uitstraling dankt Ply niet alleen aan zijn weeftechniek, maar ook aan zijn uitstekende kleurenmix. En dat is hét handelsmerk van de Zweedse ontwerpster Margrethe Odgaard. Zij ontwikkelde de afgelopen jaren een feilloos gevoel voor kleuren, een mix van Pantone-kleuren met eigen accenten en tonen. 

Leeswijzers.

Twee kleine staartjes - ze lijken wel leeswijzers - vormen een schitterend detail aan 2 uiteindes - diagonaal tegenover elkaar - van het Ply tapijt. Ze vinden hun oorsprong in eeuwenoude weeftradities en geven het vloerkleed karakter.

Drie maten, vijf kleurtonen.

Ply is dubbelzijdig geweven, verkrijgbaar in drie maten en vijf verschillende kleurtonen: zwart-wit, donkergrijs, gebroken wit (crème), roze en geel.

Onderhoud.

Regelmatig stofzuigen en vlekken zo snel mogelijk verwijderen met bruisend water. Vermits het tapijt dubbelzijdig is, kan je het om de 6 maanden omdraaien. Zo hou je het vloerkleed op lange termijn mooi.

Ontdek Ply bij Pure Lifestyle.

Kom de verschillende maten en kleuren van het Ply tapijt vrijblijvend ontdekken bij Pure Lifestyle in onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove.

Afmetingen.

Small: 140 x 85 cm
Medium: 240 x 170 cm
Large: 200 x 300 cm