Mujjo Slim Fit Sleeve

iPad mini zwart

Fashion, stijl, elegantie en functionaliteit komen samen in een buitengewoon coole mix. De Mujjo sleeve beschermt je iPad mini tot in de puntjes en biedt daarnaast ook ruimte voor je lader, oordopjes en documenten. Een handige en originele blikvanger!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Slim Fit Sleeve iPad mini zwart
€ 69,95

Overzicht

Eigenschappen

Nederlands vakmanschap. Met de hand gemaakt.

De Mujjo Slim Fit sleeve voor iPad mini is met de hand gemaakt in Nederland. Hij is gemaakt uit één stuk plantaardig gelooid kwaliteitsleder en met wax bewerkt voor een lange duurzaamheid. De Slim Fit sleeve is voorts ambachtelijk behandeld met aniline olie voor een verrijkend effect van de kleurtonen.

Je voélt de superieure kwaliteit van het leder zodra je het aanraakt. Het zachte leder en de subtiele varianten in tonen geven de Mujjo Silm Fit sleeve de coole uitstraling die perfect past bij je iPad mini!

Perfect beschermd op weg.

De Mujjo Slim Fit is een stevige sleeve die heerlijk zacht in de hand ligt én je iPad mini maximaal beschermt. Ook onderweg.

Extra ruimte.

Naast een perfecte bescherming voor je iPad mini, biedt de Mujjo Sim Fit sleeve ook een extra vak voor het opbergen van je Apple Earpods en je vliegtuig-, trein-, tram- of busticket.

Verdere kenmerken:

  • Geschikt voor iPad mini 1, 2 en 3.
Mujjo Slim Fit Sleeve iPad mini zwart