Mujjo sleeve

15-inch MacBook Pro

Van Mujjo komt deze adembenemende sleeve voor je 15-inch MacBook Pro. Een unieke combinatie van zwart wolvilt en zwart of bruin plantaardig gelooid kwaliteitsleder. Je laptop was nog nooit in zo’n zacht én leuk gezelschap!

Prijs

€ 64,95

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Nederlands vakmanschap. 

Mujjo, een op en top Nederlands merk, levert vakmanschap en topkwaliteit in een stijl die volledig bij je Apple laptop past. De Mujjo sleeve is een geslaagd huwelijk tussen zacht wolvilt en sterk plantaardig gelooid kwaliteitsleder. Dat leder is voorzien van een waxlaag voor een lange duurzaamheid en zorgvuldig behandeld met aniline olie voor een verrijkend effect van de kleurtonen. Wolvilt is makkelijk in onderhoud en kreeg van Mujjo een speciale behandeling die pluisjes voorkomt en de sleeve bestand maakt tegen water.

De ultieme match.

Het contrast van het warme wolvilt, het zachte leder en de subtiele varianten in tonen geven de Mujjo sleeve een coole uitstraling die perfect bij je MacBook Pro past.

Perfect beschermd.

Geef je MacBook Pro de ultieme bescherming die hij verdient. De Mujjo sleeve houdt je laptop ook onderweg stevig op z'n plaats dankzij een zwart leren cover met drukknop.

Verdere kenmerken:

  • Voorzien van 2 extra opbergvakken voor je lader, documenten en oordopjes.
  • Tot op de mm ontworpen voor de 15-inch MacBook Pro. Past niet voor andere laptops.
Mujjo sleeve 15-inch MacBook Pro