Montana TV-meubel

Dit TV-meubel van Montana is zo veelzijdig en zo moduleerbaar dat je er werkelijk alle kanten mee op kunt. Kabelmanagement en interne luidsprekers zijn mogelijk! Een kastje hier, een lade daar, een deurtje links of rechts, met of zonder legplanken. Of toch liever een schuifdeurtje? Een ander onderstel? Een andere kleurencombinatie? Dankzij Montana stel je zélf je eigen kast samen. De prijs op deze pagina is gebaseerd op de opstelling van het toonzaalmodel bij Pure Lifestyle, maar alles hangt af van je eigen keuze. Kom vrijblijvend langs in onze winkel in Ninove en we maken je graag een offerte op maat.

Prijs

€ 2.410,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 à 5 weken

Overzicht

Eigenschappen

Montana Furniture.

Montana is een designlabel uit Denemarken met een flexibel kastensysteem van MDF én oneindig veel mogelijkheden. Met de kasten van Montana ben je er zeker van dat je genoeg ruimte hebt om je spullen op te bergen. Je hebt de keuze uit tal van units, een aantal verschillende dieptes en wél 42 kleuren. De Montana kasten kun je op pootjes, met een plint, hangend aan de wand of op wieltjes plaatsen of monteren.

Materialen.

Het TV-meubel is gemaakt van MDF en bestaat uit heel wat open en gesloten opbergruimte.

Build your own.

Toch niet het meubel die je zoekt? Kom gerust langs bij Pure Lifestyle, we stellen samen met jou de gewenste kast samen.

Afmetingen.

Breedte 164 cm - diepte 38 cm - hoogte 55,5 cm

Montana TV-meubel