Microsoft Office 365

Home Abonnement

Ervaar Office op jouw manier, altijd up-to-date, gepersonaliseerd en toegankelijk in de cloud. Draai Word, Excel, PowerPoint en Outlook op 5 pc's of Macs en 5 iPads. Met een handig jaarabonnement voor het hele gezin.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Office 365 Home Abonnement
€ 99,95

Overzicht

Eigenschappen

Eén abonnement voor 5 computers, 5 iPads en 5 iPhones.

Dankzij Office 365 Home Abonnement draai je Word, Excel, PowerPoint en Outlook op 5 pc's of Macs, 5 iPads en iPhones. Je Office applicaties zijn bovendien altijd volledig up-to-date, gepersonaliseerd en toegankelijk in de cloud.

Inclusief Office 2016.

Dankzij de gratis updates beschik je altijd over de meest recente versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Word

Met Word maak je de mooiste bestanden, die je in een handomdraai deelt met wie je maar wilt. Samenwerken met een heel team is dan ook ongelooflijk simpel. De nieuwe versie van Word biedt de mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijk aan een bestand te werken, ongeacht of jullie je in dezelfde ruimte bevinden of ver van elkaar vandaan zitten. En dankzij de cloudintegratie is een bestand in een mum van tijd gedeeld.

Excel

Met Excel kun je al je gegevens op nieuwe, volledig intuïtieve manieren analyseren en visualiseren. In de nieuwe versie van Excel heb je meteen inzicht in je getallen. Wil je patronen ontdekken in grote aantallen gegevens, dan zijn er draaitabelslicers. En de Aanbevolen grafieken-functie laat zien welke grafieken het meest geschikt zijn om jouw specifieke gegevens inzichtelijk te maken. De prognosefunctie scant werkbladen op zoek naar datatrends en maakt er grafieken en tabellen van.

PowerPoint

Met PowerPoint kun je al je ideeën kwijt in een presentatie die je vervolgens effectief presenteert. Werk je in een team, dan kun je allemaal tegelijkertijd aan dezelfde presentatie werken. Zo kun je opmerkingen invoegen over de gebruikte tekst en afbeeldingen, en in de conflictoplossingsweergave kun je de verschillende versies met elkaar vergelijken.

Outlook

De ideale app om je e-mail op orde te houden, vergaderingen te plannen en de gegevens van je contacten up-to-date te houden. Het nieuwe Outlook pusht je mail, dus je Postvak IN is altijd actueel. En de verbeterde gespreksweergave voorkomt dat mails met dezelfde onderwerpregel opduiken in een berichtenreeks waarin ze niet thuishoren. Ook heb je nu meer mogelijkheden voor je bijlagen.

OneNote

Dit is je digitale opschrijfboekje waarin je al je ideeën kwijt kunt. Je notities kun je vervolgens ordenen en delen vanaf elk apparaat. Bovendien beschik je over een uitstekende zoekfunctie die onder meer al je tags meeneemt.

OneDrive en Skype

Bij Office 365 krijg je standaard 1 TB online-opslagruimte per gebruiker, zodat je overal bij je foto’s en bestanden kunt, vanaf vrijwel elk apparaat. Ook krijg je per maand 60 minuten om te bellen via Skype naar telefoons in meer dan 60 landen.

Systeemvereisten.

  • Vereisten besturingssysteem : Mac OS X versie 10.10 of hoger; Office voor iPad vereist iOS 7 of hoger, Windows 7 of 8 (uitsluitend 64-bits OS-versie)
  • Harde schijf : 6 GB vrije schijfruimte (HFS+-structuur) voor Office 2016 voor Mac, 3 GB vrije schijfruimte
  • RAM : 1 GB RAM, 4 GB RAM
  • Beeldscherm : Schermresolutie van 1280 x 800, Displayresolutie van 1366 x 768
Microsoft Office 365 Home Abonnement