Microsoft Office 2019

Home & Student

Met Office 2019 is je Mac 100% compatibel met andere Mac- én Windowsgebruikers. Office 2019 bevat Word, Excel en PowerPoint en ondersteunt Retina Displays en alle nieuwe functies van je Mac, zoals de schermvullende weergave.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Microsoft Office 2019 Home & Student
€ 148,95

Overzicht

Eigenschappen

De ideale combinatie.

Office 2019 combineert de voordelen van je Mac met het meest vertrouwde en gebruikte productiviteitspakket uit de pc-wereld met Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Alles wat je nodig hebt voor het maken en delen van documenten met dezelfde functionaliteit als onder Windows. Tekstverwerking, spreadsheets en professionele presentaties maken. Office 2019 is volstrekt compatibel met Microsoft Office voor Windows: je kan perfect documenten ontvangen, openen, bewerken en delen met iederéén, op Mac of pc.

Word.

Met de veelzijdige tekstverwerkings- en dtp-functies maak je de mooiste en efficiënte bestanden, die je vervolgens eenvoudig op het web bewaart, bewerkt en deelt. En met de functie ‘Objecten opnieuw ordenen’ kun je de volgorde van de lagen met tekst, foto’s en afbeeldingen in je bestanden wijzigen.

Excel.

Al je gegevens en lijsten kun je met het grootste gemak analyseren, ordenen en beheren. Vervolgens bewaar, bewerk en deel je je werk online. De Excel-sjablonen nemen je het grootste deel van de opzet en opmaak uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op de gegevens zelf. En wil je in één oogopslag alle informatie kunnen zien, dan converteer je je gegevens naar een diagram of tabel.

PowerPoint.

Voor je professionele presentaties met multimediamateriaal zijn diverse nieuwe functies beschikbaar, zoals gesproken tekst en de mogelijkheid om je presentatie uit te zenden. Vervolgens bewaar, bewerk en annoteer je je werk online. En met de functie ‘Objecten opnieuw ordenen’ kun je de volgorde van de lagen met tekst, foto’s en afbeeldingen in je presentatie wijzigen.

OneNote.

OneNote (notitie-app) voor Mac is beschikbaar als gratis download. Daarmee houd je al je notities op al je toestellen synchroon. Je kunt je notities naar keuze typen, met de hand schrijven of schetsen. Plus linkjes en webpagina’s plakken, foto’s, video’s en tabellen invoegen en bestanden koppelen.

OneDrive.

Elke OneDrive-gebruiker krijgt gratis onlineopslag via OneDrive. Daar kun je al je Office-bestanden, foto’s, presentaties en andere bestanden naar uploaden en die vervolgens vanaf een Mac, pc, iPad, iPhone of andere tablet of telefoon benaderen.

Office Online.

De synchronisatie tussen Office Online en je OneDrive-account is geheel gratis. Als je dus niet achter je Mac of pc zit, kun je toch vanaf een toestel met een werkende internetverbinding en een ondersteunde browser al je Word-, Excel-, PowerPoint- en OneNote-bestanden openen, bewerken en delen.

Aan de slag.

De verpakking van Office 2019 een alfanumerieke pincode en productsleutel voor het downloaden van Microsoft Office voor Mac.

Systeemvereisten.

  • Vereisten besturingssysteem : macOS Sierra of hoger
  • CPU : Intel-processor
  • Harde schijf : 6 GB vrije schijfruimte
  • RAM : 4 GB RAM
  • Aansluiting : Verbinding met een lokaal netwerk voor de installatie
  • Beeldscherm : Schermresolutie van 1280 x 800 of hoger
  • Overige vereisten : Voor bepaalde onlinefunctionaliteit is een Microsoft-account vereist. Voor bepaalde functies is een internetverbinding vereist (hieraan zijn mogelijk kosten verbonden). Productfunctionaliteit en grafische elementen kunnen variëren, afhankelijk van je systeemconfiguratie. Sommige functies vereisen mogelijk aanvullende of geavanceerde hardware of een serververbinding.
Muuto Compose Sofa 2-zitsbank