Microsoft Office 2016

Voor thuisgebruik en zelfstandigen

Office Home & Business 2016 voor Mac is bedoeld voor wie naast Office ook Outlook wil voor e-mail, agenda’s en contactpersonen. Deze versie bevat de vertrouwde Office-apps, die zijn bijgewerkt voor nieuwe functies op de Mac, zoals de schermvullende weergave.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Office 2016 Home/business (1 Mac)
€ 279,99

Overzicht

Eigenschappen

De ideale combinatie.

Office 2016 combineert de voordelen van je Mac met het meest vertrouwde en gebruikte productiviteitspakket uit de pc-wereld. Alles wat je nodig hebt voor het maken en delen van documenten met dezelfde functionaliteit als onder Windows. Office 2016 is volstrekt compatibel met Microsoft Office voor Windows: je kan perfect documenten ontvangen, openen, bewerken en delen met iederéén, op Mac of pc.

Outlook.

Met de Gesprekken-functie kun je lange mailwisselingen makkelijk onder één onderwerpregel groeperen, zodat je Postvak IN minder mails bevat. Krijg je een uitnodiging, dan kun je je agenda er meteen bij pakken via de Agenda-weergave. Via de gebruiksvriendelijke .PST-importfunctie kun je je e-mails migreren van Windows naar Outlook voor Mac. En wil je zowel je werkmail als je privémail in je Postvak IN zien, dan kan dat ook. Je hebt dan alles handig bij elkaar staan.

Word.

Met de veelzijdige tekstverwerkings- en dtp-functies maak je de mooiste en efficiënte bestanden, die je vervolgens eenvoudig op het web bewaart, bewerkt en deelt. En met de functie ‘Objecten opnieuw ordenen’ kun je de volgorde van de lagen met tekst, foto’s en afbeeldingen in je bestanden wijzigen.

Excel.

Al je gegevens en lijsten kun je met het grootste gemak analyseren, ordenen en beheren. Vervolgens bewaar, bewerk en deel je je werk online. De Excel-sjablonen nemen je het grootste deel van de opzet en opmaak uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op de gegevens zelf. En wil je in één oogopslag alle informatie kunnen zien, dan converteer je je gegevens naar een diagram of tabel.

PowerPoint.

Voor je professionele presentaties met multimediamateriaal zijn diverse nieuwe functies beschikbaar, zoals gesproken tekst en de mogelijkheid om je presentatie uit te zenden. Vervolgens bewaar, bewerk en annoteer je je werk online. En met de functie ‘Objecten opnieuw ordenen’ kun je de volgorde van de lagen met tekst, foto’s en afbeeldingen in je presentatie wijzigen.

OneNote.

OneNote (notitie-app) voor Mac is beschikbaar als gratis download. Daarmee houd je al je notities op al je toestellen synchroon. Je kunt je notities naar keuze typen, met de hand schrijven of schetsen. Plus linkjes en webpagina’s plakken, foto’s, video’s en tabellen invoegen en bestanden koppelen.

OneDrive.

Elke OneDrive-gebruiker krijgt gratis onlineopslag via OneDrive. Daar kun je al je Office-bestanden, foto’s, presentaties en andere bestanden naar uploaden en die vervolgens vanaf een Mac, pc, iPad, iPhone of andere tablet of telefoon benaderen.

Office Online.

De synchronisatie tussen Office Online en je OneDrive-account is geheel gratis. Als je dus niet achter je Mac of pc zit, kun je toch vanaf een toestel met een werkende internetverbinding en een ondersteunde browser al je Word-, Excel-, PowerPoint- en OneNote-bestanden openen, bewerken en delen.

Aan de slag.

De verpakking van Office 2016 een alfanumerieke pincode en productsleutel voor het downloaden van Microsoft Office voor Mac.

Systeemvereisten.

  • Vereisten besturingssysteem : OS X versie 10.10 of hoger
  • CPU : Intel-processor
  • Harde schijf : 6 GB vrije schijfruimte
  • RAM : 4 GB RAM
  • Aansluiting : Verbinding met een lokaal netwerk voor de installatie
  • Beeldscherm : Schermresolutie van 1280 x 800 of hoger
  • Overige vereisten : Voor bepaalde onlinefunctionaliteit is een Microsoft-account vereist. Voor bepaalde functies is een internetverbinding vereist (hieraan zijn mogelijk kosten verbonden). Productfunctionaliteit en grafische elementen kunnen variëren, afhankelijk van je systeemconfiguratie. Sommige functies vereisen mogelijk aanvullende of geavanceerde hardware of een serververbinding.
Microsoft Office 2016 Home & Business