Mary White is lekkere Belgische wodka in de mooiste fles ooit. Van de makers van de Blind Tiger Gin. Met Mary White gaat Deluxe Distillery uit Kortrijk terug naar de legendarische Drooglegging in de VS.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Mary White vodka
€ 43,00

Overzicht

Eigenschappen

Drooglegging.

Het produceren en verkopen van alcohol lag volledig aan banden in de jaren twintig in New York, en zij die wilden drinken moesten zich wenden tot de vele verborgen bootleg bars waar zelfgemaakte of gesmokkelde alcohol te verkrijgen was. In dat underground smokkelmilieu werd Mary White de 'Queen of the Bootleggers' genoemd. White was tijdens de Drooglegging immers een erg bedreven smokkelaarster. Agenten dachten er in die tijd zelfs niet aan om onder de rok van een vrouw te zoeken naar verborgen drankflacons. Ter nagedachtenis van Mary White en haar sluikhandel, vernoemde het Kortrijkse Deluxe Distillery hun eerste wodka-creatie naar de koningin der bootleggers.

Stoutmoedig karakter met een donker randje.

"Onze meester-distilleerder voegde een precieze hoeveelheid gemoute gerst toe voor een stoutmoedig karakter met een donker randje", aldus de makers. Mary White Vodka opent met een toets van graan in de neus, waarna de prikkelende smaak zich volledig ontplooit in de mond en een zijdeachtige gevoel op de tong nalaat vooraleer de memorabele afdronk inzet. Mary White Vodka drink je puur, met de mixer van je voorkeur, of als een onmisbaar ingrediënt in je favoriete cocktail. Have a Mary White Vodka or nothing at all.

Inhoud. 

700 ml. Accessoires niet meegeleverd.

Alcoholgehalte.

40%.

Mary White vodka