Logitech Slim Folio iPad

Met één klik typ je met het Logitech Slim Folio-hoes nog vlotter op je iPad. Dankzij het dunne, lichte ontwerp blijft je iPad zijn slanke vorm behouden én beschermt hij je iPad tegen krassen en stoten.

Prijs

€ 99,95

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Slim Folio, je ideale collega.

Dankzij de Slim Folio typ je nu ook op je iPad zoals je op een Mac zou doen. Dankzij het dunne, lichte ontwerp is het echt een plezier de case te gebruiken. Ondertusssen beschermt het je iPad tegen stoten, krassen en morsen.

Geniet van uren comfortabel en flexibel typen dankzij de grote, ruim geplaatste toetsen die het hele toetsenbord in beslag nemen zodat je genoeg plaats hebt voor je handen. Een volledige rij iOS-sneltoetsen brengen besturingselementen voor de iPad binnen handbereik (aanpassing van volume, taal en nog veel meer), en dat alles zonder het toetsenbord los te laten.

De Slim Folio toetsenbordcase gebruikt een vervangbare knoopcelbatterij om uw toetsenbord van stroom te voorzien. Dankzij het slimme energiebeheersysteem kan de tablet tot 4 jaar meegaan zonder de batterij vervangen.
De automatische aan/uit-functie zet je iPad aan wanneer je de Folio-case opent en zet hem weer in slaapstand wanneer je deze sluit. Zo bespaar je kostbaar batterijvermogen zonder dat je eraan hoeft te denken.

Geschikt voor iPad (2017/2018).

Logitech Slim Folio iPad