Logitech Circle 2-beveiligingscamera

Met de Circle 2-bewakingscamera van Logitech is je huis perfect beveiligd. Circle 2 is verkrijgbaar in een bekabelde of draadloze versie, beiden geschikt voor binnen- en buitengebruik. Welke versie je ook kiest: de Circle 2-camera maakt haarscherpe beelden, ook in het donker, en heeft een ultrabreed gezichtsveld tot 180°. Bij de minste verdachte beweging krijg je meldingen op je iPhone en iPad en kan je direct ingrijpen.

Eenvoudige beveiliging van je hele huis.

Bescherm je huis, dag en nacht. Met meldingen op je iPhone en iPad als er beweging is vastgesteld. En de mogelijkheid om van overal actie te ondernemen. De Circle 2-beveiligingscamera van Logitech is weerbestendig, maakt 1080p HD-beelden, heeft nachtzicht tot 4,5 meter en een gezichtsveld tot 180°.

Voel je thuis.
Zelfs als je weg bent.

Dankzij de gebruiksvriendelijke mobiele app en webapp van Circle 2 kan je van waar dan ook onbeperkt 1080p HD-videobeelden van bij je thuis streamen en downloaden.

Past overal.

Op de boekenplank, op muren of ramen. Bekabeld of draadloos. Dankzij een reeks bevestigingen en accessoires kan je de Circle 2-camera vrijwel overal plaatsen of ophangen.

Draadloos of bekabeld.

Elke Circle 2-beveiligingscamera werkt binnen- en buitenshuis, of je 'm nu aansluit op een stopcontact of 100% draadloos (met oplaadbare batterij) gebruikt.

Weer of geen weer.

De Logitech Circle 2-beveiligingscamera voor binnen en buiten is ontworpen om alles te doorstaan. De sterke camera weerstaat regen, sneeuw, hitte en kou.

Dag en nacht.

Zie en beveilig heel wat meer met 1080p Full HD-beelden, een ultrabreed gezichtsveld tot 180° (veel breder dan de meeste andere camera's) en realtime bewaking met nachtzicht tot op 4,5 meter.

Hou je huis in de gaten vanaf elk toestel.

Gebruik de mobiele Circle-app voor iOS of Android wanneer je onderweg bent of houd je woning in de gaten op je werkcomputer via de Circle-webapp.

Slimme waarschuwingen.

Dankzij Slimme waarschuwingen op je iPhone of iPad ben je meteen op de hoogte van de momenten die ertoe doen, waar je ook bent. Je kan de frequentie of gevoeligheid van de waarschuwingen bovendien aanpassen in de mobiele Circle-app.

Geavanceerde activiteitsfilters.

Een geavanceerde activiteitsfilter herkent en registreert elke relevante beweging. Zo kan je snel de videofragmenten terugvinden die voor jou van belang zijn.

Praten en luisteren.

Dankzij de ingebouwde speaker en microfoon heb je altijd interactie met wie er in huis is. Praktisch als je toch met iemand wil praten die aan de voordeur staat en jij weg bent. En handig om ongewenste bezoekers af te schrikken.

Slimme dagoverzichten.

Via de slimme dagoverzichten met tijdsverloop krijg je een samenvatting van 30 seconden te zien. En die kan je vervolgens ook downloaden.

Slimme locatie.

Zodra je de functie Slimme locatie inschakelt, weet Circle 2 wanneer je weggaat of thuiskomt. Als je thuis bent, worden meldingen uitgeschakeld en weer geactiveerd als je weggaat.

Onderneem direct actie.

Je Circle 2-camera zal je via slimme waarschuwingen op je iPhone of iPad melden als er iets verdachts te zien is. En dan kan je meteen actie ondernemen vanuit de Circle-app: neem een foto, download beeldmateriaal of gebruik de functie 'Praten en Luisteren' om indringers af te schrikken.

Krachtige integratie.

Circle 2 is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad om je hele woning te automatiseren, schema's in te stellen en via spraakbesturing te bedienen. En Logitech werkt ook samen met Alexa en Google Assistant.

Circle Safe geavanceerde beveiliging.

Elke Circle 2-camera wordt geleverd met 24 uur gratis cloudopslag. Je kan dus altijd de beelden van de laatste 24 uur herbekijken. Slimme meldingen op iPhone en iPad zijn standaard inbegrepen, net als live beelden, slimme dagoverzichten, slimme locatie, activiteitsfilters en praten en luisteren vanop afstand.

Optionele premium functies.

Via de Circle-app kan je met een abonnement extra cloudopslag en premium functies zoals geavanceerde analyse en bewegingszones toevoegen. Dankzij geavanceerde analyse herkent Circle 2 het verschil tussen mens en huisdier. Bovendien kan je tot wel vijf bewegingszones instellen waaraan de camera specifiek aandacht moet besteden, zoals de voordeur, garagedeur of ramen.

Perfect beveiligde inhoud.

Elke Logitech Circle 2-bewakingscamera is standaard digitaal en maximaal beveiligd met een uniek identificatieproces om ongeoorloofde toegang te voorkomen. Elke Circle 2 communiceert alleen met je eigen beveiligde cloud. Jij alleen hebt dus toegang tot je beelden met de mobiele app of webapp van Logi Circle.

Versleuteling op bankniveau.

Al het beeldmateriaal wordt veilig overgedragen volgens de nieuwste, toonaangevende beveiligingsprotocollen (TLS 1.2 en hoger). Je opnames worden bovendien opgeslagen met dubbellaagse versleuteling (AES 256) voor extra beveiliging en bescherming.

Privacymodus

Met de Circle-app kun je livestreaming en opnames eenvoudig stoppen. Een ledlampje op de camera geeft aan of de beveiligingscamera aan of uit staat en of de privacymodus is ingeschakeld.

Logitech Circle 2-beveiligingscamera