Onderwater foto’s nemen, je iPhone gebruiken op de skipiste of op een bouwwerf en mailen op het strand. De LifeProof iPhone 7 Fré case overleeft het allemaal! En intussen blijven alle functies van je iPhone volledig toegankelijk, inclusief Touch ID.

Volledige bescherming

De LifeProof Fré case biedt zo'n complete bescherming dat je je iPhone kunt gebruiken in situaties die je nooit voor mogelijk had gehouden: onder water en onder een flink pak zand, stof of sneeuw. Hij overleeft samen met je iPhone valpartijen tot op 2 meter hoogte. De Fré case beschermt je iPhone voor de volle 100%, zonder zwaar of lomp uit te vallen.

Alle functies van je iPhone. Ook Touch ID.

De Fré case is gemaakt uit harde kunststof en beschermt je iPhone helemaal - ook vooraan. Toch kan je het touchsceen perfect blijven gebruiken. Het intelligente ontwerp biedt daarnaast volledig toegang tot alle iPhone functies, inclusief Touch ID. En dankzij ClearVoice blijft zelfs je muziek kristalhelder klinken. Ook de toetsen, knoppen en connectors van je iPhone blijven volledig toegankelijk. Tijdens het zwemmen kan je toetsen en ingangen hermetisch afsluiten.

Sneeuw en water

De LifeProof Fré case is bestand tegen water tot op 2 meter diepte en dat gedurende 1 uur. Je kan er dus perfect mee douchen, zwemmen en snorkelen. Dankzij speciale lenzen blijven films en foto's zelfs onderwater haarscherp. Ook sneeuw en ijs deren de Fré case niet. Je kan dus met een gerust hart skieën en snowboarden met je iPhone in je handen!

Zand en stof

De Fré case beschermt je iPhone perfect tegen modder, zand, grind en stof. Of je nu gaat racen op een circuit of in de duinen gaat mountainbiken: in de Fré case heeft je iPhone heeft er niet de minste last van. Belandt je iPhone onder een berg zand? Niet erg! Ook wie in de bouwsector werkt, kan z'n iPhone dus zonder zorgen meenemen op de werf.

Schokken en valpartijen

De LifeProof Fré case - en je iPhone 7 - overleven samen valpartijen tot op een hoogte van twee meter. De Fré case is de ideale iPhone hoes voor mensen met een actieve levensstijl. Je iPhone kan nu letterlijk tegen een stootje!