Libratone Live zwart

AirPlay speaker

Een look & feel waar je van de eerste minuut weg van bent. En een onovertroffen geluidskwaliteit met 360° Fullroom sound. De Libratone Live is de ultieme AirPlay speaker: hij speelt muziek op je iPod touch, iPhone, iPad en Mac of PC met iTunes draadloos af. Zélfs zonder WiFi in de buurt!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Libratone Live zwart

€ 699,00

€ 199,00

Overzicht

Eigenschappen

360° FullRoom geluidservaring.

Achter de warme uitstraling van de Live speaker schuilt een technologisch hoogstandje. Akoestische FullRoom-technologie met een uitzonderlijke geluidsprestatie. Libratone Live speelt muziek als een akoestisch instrument, en verspreidt je muziek in geluidsgolven naar alle richtingen, waardoor ze van de muren kaatsen en je een 360 graden FullRoom-geluidservaring geven. Ongeacht hoe ver je van de luidspreker bent, de geluidservaring blijft dezelfde.

Past zich aan je kamer aan.

Met de Libratone Live app (gratis verkrijgbaar in de App Store) kan je de FullRoom-muziekervaring nog verder optimaliseren. Zo past de app automatisch het geluid aan van de Libratone Live aan je kamer. En via de app kan je je iPod, iPhone of iPad ook gebruiken om het volume aan te passen, waardoor je dus geen extra afstandsbediening nodig hebt.

AirPlay.

De Libratone Live luidspreker werkt met AirPlay, de technologie van Apple, waarmee je de muziek op je iPod touch, iPhone, iPad en Mac of PC met iTunes draadloos kan streamen. Selecteer de muziek waarnaar je wilt luisteren op je iPod, iPhone, iPad of Mac, druk op Play, luister én geniet. Zo eenvoudig werkt de Libratone Live speaker.

PlayDirect.

Geen WiFi in de buurt? Geen probleem! De Libratone Live maakt zelf een draadloos netwerk aan! Je leest het goed: Libratone PlayDirect creëert een direct draadloos netwerk tussen je iOS-toestel en de Libratone-luidspreker, zélfs als er geen Wi-Fi-netwerk beschikbaar is.

Scandinavische eenvoud met Italiaanse warmte.

De Libratone Live is een Scandinavisch design en dat merk je. Dat voel je gewoon. Het eenvoudige ontwerp is een gezellige blikvanger. Geen kille speaker, maar een luidspreker met karakter, een blikvanger gehuld in een warm laagje Italiaanse lamswol.

Verdere kenmerken:

  • Werkt op stroom.
  • Voorzien van een chroom handvat zodat je de Live luidspreker makkelijk overal kan meenemen.
  • Uitgerust met een 3,5mm mini-jackpoort voor het aansluiten - via een audiokabel - van alle mogelijke geluidsbronnen die geen gebruik maken van AirPlay of waarbij AirPlay is uitgeschakeld.
  • Verkrijgbaar in 5 kleuren (groen, rood, grijs, zwart en beige).
  • Luidsprekergedeelte gemaakt uit hout met Italiaanse wol als omhulsel en hoogglans wit bovenoppervlak.
  • Uitgerust met 5 drive units: 1x5"" bas, 2x3"" middentonen en 2x1"" ribbon tweeter, voor een kristalhelder geluid.
  • Totaal vermogen: 150 watt: 1x50W bass, 2x25W tweeter & 2x25W midrange.
  • Digitale signalen worden in de luidspreker verwerkt én versterkt.

 Compatibiliteit:

  • Vereist een iPhone (vanaf iPhone 3GS), iPod touch (vanaf de 2de generatie), iPad of iPad mini (beiden vanaf de 1ste generatie) of een Mac of PC met iTunes. Eveneens compatibel met recente Android-versies.

Afmetingen.

Lengte 19,5 cm - breedte 15 cm - hoogte 47 cm

Gewicht.

6,5 kg

Apple 27-inch iMac