LG OLED Smart TV C8

De LG OLED Smart TV C8 heeft een 4K Ultra HD-beeldkwaliteit met een uitstekend contrast en perfecte zwarttinten. Daardoor krijgen alle kleuren tot in de allerkleinste details meer diepgang. Cinema HDR toont wat de filmmaker écht bedoelt. En de a9 Intellligent Processor zorgt voor een scherper beeld en meer diepte. Adembenemende beelden in combinatie met Dolby Atmos voor het beste bioscoopgeluid.

Perfect zwart.

Verbluffend contrast.

Perfect zwart zorgt voor een rijk en natuurlijk contrast dat diepte toevoegt aan alle kleuren, met de fijnste details en texturen voor een levensechte ervaring.

Zwart, de belangrijkste kleur.

De LG OLED TV garandeert perfect zwart met meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels die ook zelf hun eigen lichtsterkte regelen. Alle kleurenpracht komt naar boven, de verborgen details worden zichtbaar en komen tot leven. Met perfect zwart stap je een wereld binnen.


α9 Intelligent Processor

Het briljante brein.

De α9 Intelligent Processor zorgt bij elk beeld voor een hoge helderheid met veel details, levendige kleuren en meer diepte.
Quad Step Ruisonderdrukking

Ervaar de ultieme beeldkwaliteit.

De α9 Intelligente processor zorgt voor een zeer helder beeld dankzij LG's eigen Quad-step verwerkingstechnologie. Beeldruis wordt twee keer zo snel verminderd als bij conventionele TV's.

Scherper beeld.

Scherpteverbetering met de intelligente α9 processor levert nauwkeurige details en texturen op door het benadrukken van de randen van objecten. Dit levert meer diepte, uitzonderlijke details en realistische beelden op. De α9 Intelligent Processor kan met HFR (High Frame Rates) tot 120 beelden per seconde weergeven en blijft zelfs bij snelle bewegingen vloeiend.

Meer diepte.

De diepteverbetering van objecten onderscheidt het hoofdobject van de achtergrondbeelden en analyseert texturen en randen die vervolgens apart worden verwerkt voor meer diepte in beelden. Door deze betere weergave van diepte in beelden worden details zichtbaar en natuurgetrouw weergegeven.

True Color Accuracy Pro.

De α9 Intelligent Processor gebruikt de kleurentabel 7,3 keer meer geraffineerd in vergelijking met conventionele TV's. Dit betekent dat hij veel meer kleurgegevens heeft om levensechte kleuren zonder vervorming weer te geven.Cinema HDR

Toont wat de filmmaker bedoelt.

Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker weer. Geniet van een echte bioscoopervaring bij je thuis met Dolby Vision en geavanceerde HDR van Technicolor evenals HDR10 Pro en HLG Pro.

Dolby Vision, de keuze van Hollywood.

Dolby vision is de populairste en meest geavanceerde HDR-oplossing. Het levert hoogwaardige filmbeelden zoals ze bedoeld zijn, met verwerking van 170.000 frames voor een film van twee uur.

Technicolor, Hollywoods kleurexpertise.

Technicolor gebruikt LG OLED TV's als referentiescherm van consumenten in de productie van de huiskamerversies van grote Hollywoodfilms en tv-programma's zodat gebruikers de allerbeste kijkervaring beleven.

Ongeëvenaarde helderheid.

Standaard HDR10 Pro en HLG Pro worden weergegeven met LG's eigen algoritme. Wat je ook bekijkt: de helderheid van LG OLED tv is niet te kloppen door toepassing van dynamische toonmapping, beeld per beeld.

Dolby Atmos

Bioscoopgeluid bij je thuis.

Krachtige audio die je overal om en boven je heen ervaart. Geluid waar je volledig in opgaat, met een adembenemend realisme. In combinatie met Dolby Vision ontstaat een echte bioscoopervaring.

LG OLED Smart TV C8