LG 24-inch Full HD monitor

De LG 24-inch Full HD monitor biedt een ultieme visuele ervaring met minimalistische randen aan elke zijde van het scherm. De monitor heeft een uitstekend kijkcomfort en realistische kleurweergaves dankzij een groot sRGB kleurenspectrum.

Hoge beeldkwaliteit.

Het 1920 x 1080 Full HD-scherm van LG biedt een hoge beeldkwaliteit en scherpe weergave. Het IPS-scherm heeft een betere kijkhoek en een nauwkeurigere kleurweergave dan de meeste andere 24-inch schermen. En met een verversingssnelheid van 75 Hz zorgt de monitor ook tijdens het gamen voor vlotte beelden.

Een zegen voor je ogen.

De trillingsvrije technologie van de LG 24-inch Full HD-monitor herleidt flikkering tot bijna nul en da's een zegen voor je ogen. Staat je computer en scherm op een plek waar veel zon binnenvalt? De anti-reflecterende laag voorkomt lichtreflecties.

Infinity Display.

Het Neo Blade III scherm van de 24-inch Full HD-monitor heeft superdunne randen, waardoor je maximaal geniet van de oppervlakte van het scherm. Daarnaast kan je met Screen Split multitasken met maar liefst 4 programma's tegelijk. De Screen Split functie verdeelt het scherm in meerdere subbeelden zonder overlapping van vensters. Met Picture-in-Picture (PIP) is het mogelijk om te werken terwijl er een video voor het beeld wordt afgespeeld in een kleiner venster.

LG 24-inch Full HD beeldscherm