Le Creuset Stoofpot palm

Hét icoon in de keuken, de gietijzeren stoof- en braadpot van Le Creuset, is compleet vernieuwd met een nog sterkere email aan de binnenzijde en nieuwe ergonomische handvaten. Met de stoofpotten van Le Creuset kijk je telkens weer uit naar een avondje kokkerellen!

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Stoofpot 20 cm palm
€ 199,00
Stoofpot 24 cm palm
€ 249,00
Stoofpot 26 cm palm
€ 279,00

Overzicht

Eigenschappen

Le Creuset signature: hét icoon in de keuken in een compleet nieuw jasje.

Le Creuset is een levend bewijs van kwaliteit. Sinds 1925 al is dit merk niet weg te slaan in de keuken. En dat icoon is nu helemaal vernieuwd. De nieuwe generatie stoofpotten heeft een nog sterkere emaillaag aan de binnenkant, heeft nieuwe ergonomische en comfortabele handvaten en een nieuw, elegant deksel met een nieuwe RVS-knop. De nieuwe handvaten zijn iets groter dan de traditionele pannen waardoor je ze ook met dikke ovenwanten makkelijk kan vastnemen. De braad- en stoofpannen van Le Creuset zijn bovendien gemaakt uit het allerfijnste gietijzer met de beste verhouding in gewicht en inhoud op de markt. Ze zijn tot wel 20% lichter dan andere gietijzeren stoofpotten én bieden meer inhoud bij eenzelfde diameter.

Gelijkmatige verdeling van warmte. Op élke warmtebron.

Geëmailleerd gietijzer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warmte én dus ook voor het beste kookresultaat. Het is bestand tegen extreem hoge temperaturen (tot 420°C), past op elke warmtebron én is zelfs dol op inductie. Het gietijzer zorgt voor een optimaal behoud van de voedingsstoffen, van smaak en gezond koken! De gietijzeren stoof- en kookpotten van Le Creuset houden perfect warm én maken met stijl en elegantie de overgang van de keuken naar de tafel.

Afmetingen.

Diameter 20 cm - inhoud 2,4l - 2 tot 4 personen
Diameter 24 cm - inhoud 4,2l - 4 tot 6 personen
Diameter 26 cm - inhoud 5,3l - 6 personen

Le Creuset Stoofpot palm