Laut R-Evolve Stand Case

iPad mini 4 groen

Met de Laut R-Evolve bescherm je je iPad mini 4 maximaal tegen krassen en valpartijen. Bovendien kan je je iPad makkelijk in de gewenste stand plaatsen om een filmpje of foto’s te bekijken, in landschaps- of portretmodus zelfs.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
R-Evolve Stand Case iPad mini 4 groen

€ 42,99

€ 23,99

Overzicht

Eigenschappen

Slank en licht, maximale bescherming.

De Laut R-Evolve is een slanke, elegante én sterke folio case die je iPad mini voor- en achteraan beschermt. Hij is ook dun: R-Evolve voegt slechts 11 mm toe aan je iPad mini. En toch beschermt hij je iPad mini maximaal.

Je iPad zit stevig op z'n plek in een harde polycarbonaat snap case achteraan. De zachte cover - gemaakt uit synthetisch leder en polyurethaan - voorkomt krassen op het scherm en zorgt tegelijk voor extra grip op je iPad mini.

Veelzijdige draaistand.

R-Evolve brengt - zoals zijn naam suggereert - een revolutie teweeg in beschermhoezen voor iPad mini, dankzij een veelzijdige draaistand om je iPad mini in meerdere, gewenste standen te plaatsen. Ideaal om een film of foto's te bekijken, te surfen of te mailen. De draaistand werkt bovendien zowel in landschapsmodus als in portretmodus: je houdt je iPad mini dus precies zoals jij dat wenst.

Automatische aan/uitfunctie.

R-Evolve werkt met de automatische aan- en uitfunctie voor iPad mini bij het openen en sluiten van de cover. Zodra je de cover sluit, gaat je iPad mini in sluimerstand. Open hem en  je iPad mini is direct weer actief.

Verdere kenmerken.

  • Geschikt voor iPad mini 4.
  • Voorzien van uitsparingen voor de camera achteraan, toetsen, koptelefooningang en Lightning-connector.
  • Een screenprotector wordt standaard meegeleverd.
LAUT R-Evolve Stand Case iPad mini 4 groen