Bescherm je iPhone 6(s) Plus in stijl met Laut Huex. Deze cover van Duitse kwaliteit houdt je iPhone slank én vrij van krassen. Huex combineert 2 kleurtinten en 2 soorten materialen: een zachte achterkant, voor een perfecte grip, en een harde zijkant die de hoes perfect op z’n plek houdt.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Laut Huex iPhone 6(s) Plus roze

€ 21,99

€ 9,99

Overzicht

Eigenschappen

Sterk en duurzaam.

De combinatie van harde en zachte materialen - minutieus geproduceerd met lasertechnologie - maakt de Huex niet alleen cool, maar ook sterk, duurzaam en schokbestendig. De cover combineert de voordelen van een harde met een zachte hoes en biedt dus het beste van 2 werelden. Een hoes die zacht aanvoelt én ook strak blijft zitten. De opstaande randen van de cover beschermen het display bovendien als je je iPhone 6(s) Plus op tafel legt.

2 smaakvol gekozen tinten.

De combinatie van materialen biedt de fabrikant ook de mogelijkheid om 2 smaakvol gekozen tinten in dezelfde kleur te combineren. De iets fellere, matte afwerking aan de zijkanten contrastreert met de glossy, zachtere achterkant. Het is die combinatie die je iPhone Huex case zijn trendy uitstraling geeft.

Vrije aansluitingen.

De Laut Huex cover is voorzien van de nodige uitsparingen voor de Lightning-connector en koptelefooningang van je iPhone. De aan- en uitknop en volumetoetsen worden vakkundig beschermd met aanraakgevoelige covers. Je iPhone is dus in veilige handen én klaar om maximaal van te genieten.

Schermprotector meegeleverd.

Een schermprotector wordt standaard meegeleverd.

LAUT Huex iPhone 6(s) Plus roze