LaCie Portable SSD

LaCie Portable SSD is meer dan een SSD-schijf! Voer razendsnel bewerkingen, back-ups en bestandsoverdrachten uit met topsnelheden tot 540 MB/s. Sla bronbestanden, afbeeldingen en video's met hoge resolutie op. En geniet van universele compatibiliteit voor Mac®, Windows®, USB-C en USB 3.0.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 119,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Geniet van meer tijd.

60 seconden of minder. Hoe zou je de rest van jouw dag invullen als je zo snel een back-up kan maken van foto's en ander beeldmateriaal met een hoge resolutie? Nog meer beeldmateriaal vastleggen? Meer beeldmateriaal bewerken? Meer creëren? Met zijn snelheden tot 540 MB/s, Mac- en Windows-compatibiliteit, USB 3.0 en USB-C, een enorme capaciteit tot 2 TB en een slank, diamantgesneden ontwerp voor het leven onderweg, respecteert LaCie® Portable SSD uw kostbare tijd. Door je tijd nooit te verkwisten.

Breng gegevens razendsnel over.

Bewerk grote volumes gecomprimeerde 4K-videobeelden. Werk in meerdere Adobe®-toepassingen tegelijk. Mix en master geluid. Wat je ook creëert, doe het vol vertrouwen met enkele van de hoogste snelheden voor bestandsoverdracht. Met sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot 540 MB/s kan je jouw materiaal rechtstreeks vanaf je schijf bewerken. Breng één uur beeldmateriaal in minder dan één minuut over met Flash-versnelde overdrachtssnelheden.

Vandaag compatibel. En ook morgen.

USB-C is een blijvende waarde. De LaCie Portable SSD geeft hier gehoor aan met een omkeerbare USB-C-kabel, zodat je een apparaat nooit meer verkeerd aansluit. Oudere apparaten kan je nog aansluiten met een USB 3.0-naar-USB-C-kabel.

Externe SSD. Inherente bruikbaarheid.

Als het alleen om snelheid zou gaan, zouden we daar zijn gestopt. Maar we weten dat capaciteit voor jou net zo goed van belang is. Net zoals de vormfactor. Daarom is elke gigabyte aan ruimte, elke kromming en hoek met zorg doordacht om een instrument te creëren met een minimalistische stijl en maximale mogelijkheden. De valweerstand tot 2 meter helpt bestanden te beschermen tijdens het transport. Lichter dan een kaartspel. Slank genoeg om in je jaszak te passen.

Pas je back-up aan.

Het leven van vandaag staat gelijk aan veel apparaten en drukke schema's. En te midden van dit alles moet je jouw bestanden veiligstellen. LaCie Toolkit maakt het je wel héél gemakkelijk. Maak op elk gewenst moment met één klik een back-up. Plan dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-ups. Synchroniseer bestanden en projecten op meerdere apparaten.

Afmetingen.

Lengte 9, 35 cm - breedte 7,9 cm