Met de hand gemaakte, hydraterende zeep van L:A Bruket, en dus 100% biologisch. Plantaardige en essentiële oliën van citroengras en rozemarijn beschermen en voeden de huid, maken ze zacht en werkt rustgevend. 100% natuurlijke en verfrissende geur.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Zeep 009 citroengras 120 gram
€ 11,50

Overzicht

Eigenschappen

009. Verzacht, beschermt en voedt de huid.

Dit stukje zeep is met de hand gemaakt. Ze hydrateert, verzacht, beschermt en voedt de huid. De 100% natuurlijke ingrediënten hebben een licht ontsmettend effect en verwijderen dode huidcellen. 

Citroengras.

Essentiële olie van citroengras werd in de negentiende eeuw voor het eerst gebruikt tegen insectenbeten. Het is bovendien één van de meest gebruikte oliën in aromatherapie omwille van zijn relaxerend effect. Citroengras stimuleert en activeert vermoeide huid, opent poriën en helpt tegen acné.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Test ze uit bij Pure Lifestyle.

Kom de producten van L:A Bruket vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove.

Ingrediënten.

Elaeis guineensis oil (small-scale palm oil), Cocos nucifera oil (coconut oil), Brassica napus seed oil (rapeseed oil), Helianthus annus seed oil (sunflower oil), Ricinus communis seed oil (castor oil), Citral, Linalool, Geraniol (all natural ingredients of essential oils).

Afmetingen

120 gram

L:A Bruket zeep 009 citroengras