Voetcrème van L:A Bruket, een Zweeds merk gespecialiseerd in 100% natuurlijke verzorging. De crème verzacht droge en ruwe vlekken, voedt de huid en voorkomt uitdroging. Essentiële olie van tijm en marjolein stimuleert de huid en reinigt.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Voetcreme 095 tijm marjolein 70 ml
€ 21,50

Overzicht

Eigenschappen

095. Stimuleert en reinigt.

Deze voetcrème reinigt, stimuleert en voorkomt uitdroging. De 100% natuurlijke ingrediënten hebben een licht ontsmettend effect en verwijderen dode huidcellen. De crème bewijst ook zijn nut bij het verzorgen van kloven en kleine schrammetjes. Tijm en marjolein zorgen voor een aangename, verfrissende geur.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Afmetingen

Inhoud 70 ml

L:A Bruket voetcrème 095 tijm marjolein