Verkwikkende biologische bodyscrub van L:A Bruket, een Zweedse pionier in natuurlijke lichaamsverzorging. De producten van L:A Bruket bevatten geen kunstmatige stoffen of parabenen. Hun heerlijke geur komt voor 100% van natuurlijke ingrediënten.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Scrub (zeezout) 135 marjolein eucalyptus
€ 35,00

Overzicht

Eigenschappen

135. Marjolein en eucalyptus.

De essentiële oliën van eucalyptus en marjoleinbladeren hebben een stimulerende werking, verstevigen en reinigen de huid. Ze zorgen voor een warm en ontspannend effect. De plantaardige oliën beschermen en hydrateren de huid.

Hoe gebruik je het?

Droog je niet af na het douchen, maar neem een handvol bodyscrub en masseer het zachtjes over je hele lichaam. Vervolgens afspoelen met water. 

Zweedse kustlijn.

L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) is begonnen als een eenmanszaakje aan de kustlijn in Zweden. Die regio staat bekend om zijn zout water en wisselende en vaak barre weersomstandigheden met hevige windstoten, zware regenval en langdurige periodes van sterk zonlicht: klimaatfactoren die een grote impact hebben op de menselijke huid.

Voldoet aan de strengste eisen.

L:A Bruket specialiseerde zich aanvankelijk alleen in huidverzorgingsproducten voor lokale vissers, windsurfers en wellness centra: beroepen waarvoor de kwaliteit van de lichaamsverzorgingsproducten van het hoogste belang is. 

Geen parabenen.

Met 100% pure en organische geuren en een verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans. Ze bevatten geen parabenen of andere kunstmatige stoffen.

Relaxed.

De tijd in je badkamer breng je dankzij L:A Bruket meer relaxed en met meer plezier door. De producten van L:A Bruket maken je huid gezonder.

Afmetingen

Inhoud 350 gram

L:A Bruket Scrub (zeezout) 135 marjolein/eucalyptus