L:A Bruket lichaamsolie bergamot patchouli

Essentiële olie van bergamot en patchouli zijn de basisingrediënten van deze organische lichaamsolie van L:A Bruket - een pionier in 100% natuurlijke lichaamsverzorging. De olie is geschikt voor een normale tot droge huid.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Lichaamsolie 130 bergamot patchouli
€ 18,00

Overzicht

Eigenschappen

130. Verzacht, voedt, stimuleert en ontsmet de huid.

Lichaamsolie op basis van essentiële olie van bergamot en patchouli verzacht, voedt, activeert en beschermt je huid. Naast zijn reinigend en ontsmettend effect, staat patchouli ook bekend om zijn helende en relaxerende werking.

Lichaamsverzorging, massage, relax.

Deze lichaamsolie is veelzijdig in gebruik: ze is geschikt voor een volledige lichaamsverzorging en kan ook gebruikt worden als massageolie. Voeg enkele druppels toe aan het badwater om heerlijk te relaxen terwijl de olie je huid tegelijk ook gezonder maakt.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Test ze uit bij Pure Lifestyle.

Kom de producten van L:A Bruket vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove.

Inhoud.

120 ml