L:A Bruket bodylotion bergamot/patchouli

Bodylotion van het Zweedse merk L:A Bruket bevat enkel 100% natuurlijke ingrediënten. De heerlijke, pure geur is afkomstig van de essentiële oliën die worden gebruikt. Bodylotion van bergamot en patchouli stimuleert en activeert de huid, voedt en hydrateert ze.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Bodylotion 093 bergamot patchouli
€ 37,00

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overzicht

Eigenschappen

093. Stimuleert, activeert en hydrateert de huid.

De basisingrediënten van deze bodylotion - bergamot en patchouli - stimuleren en activeren je huid. Naast zijn reinigend en ontsmettend effect, staat patchouli ook bekend om zijn helende en relaxerende werking. Aan deze bodylotion zijn 100% natuurlijke extracten van kokosnoot toegevoegd, die je huid langer vochtig houden en voeden.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Test ze uit bij Pure Lifestyle.

Kom de producten van L:A Bruket vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove.

Inhoud.

240 ml

L:A Bruket bodylotion 093 bergamot patchouli