L:A Bruket badzout munt

Een vitaliserend en soepel en zacht makend badzout met munt, dat stress doet afnemen en het concentratievermogen verhoogt. L:A Bruket is een Zweedse pionier in biologische lichaamsverzorging. Het merk maakt enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Badzout 065 munt
€ 23,00

Overzicht

Eigenschappen

065. Badzout met munt.

Badzout is één van de alleroudste gezondheidskuren. Met een handvol badzout krijg je een verzorgend en geurig bad.

Zweedse kustlijn.

L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) is begonnen als een eenmanszaakje aan de kustlijn in Zweden. Die regio staat bekend om zijn zout water en wisselende en vaak barre weersomstandigheden met hevige windstoten, zware regenval en langdurige periodes van sterk zonlicht: klimaatfactoren die een grote impact hebben op de menselijke huid.

Voldoet aan de strengste eisen.

L:A Bruket specialiseerde zich aanvankelijk alleen in huidverzorgingsproducten voor lokale vissers, windsurfers en wellness centra: beroepen waarvoor de kwaliteit van de lichaamsverzorgingsproducten van het hoogste belang is. Met 100% pure en organische geuren en een verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans. Ze bevatten geen parabenen of andere kunstmatige stoffen.

Relaxed.

De tijd in je badkamer breng je dankzij L:A Bruket meer relaxed en met meer plezier door. De producten van L:A Bruket maken je huid gezonder.

Inhoud.

450 gram