L:A Bruket oogbalsem katoenzaad

Kalmerende en beschermende oogcrème die de huid verzacht, Omega 6 en antioxidanten toevoegt en de aanmaak van collageen stimuleert. Deze oogbalsem van het Zweedse merk L:A Bruket is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
L:A Bruket 168 oogbalsem katoenzaad
€ 36,00

Overzicht

Eigenschappen

Bevat katoenzaad, bosbes en komkommer extracten.

Katoenzaad hydrateert de huid en is rijk aan Omega 6. Dat maakt het ideaal voor gevoelige huidtypes. De oogcrème bevat tevens essentiële olie van bosbes. Die verstevigt en beschermt de huid, voegt antioxidanten toe en stimuleert de aanmaak van collageen. Komkommer-extracten verzachten en herstellen een droge en beschadigde huid.

Geschikt voor alles huidtypes.

De oogcrème van L:A Bruket is geschikt voor alle huidtypes en kan gebruikt worden in combinatie met gezichtscrème en make-up.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Inhoud.

15 ml